spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 01.10.2021/7.7.5.5

MATRIŢA ZILEI – 01.10.2021/7.7.5.5

111 77
22 55

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi vine din energia lui 1 și aduce încredere în sine, o voință de fier, independență, îndemânare în contextul schimbării vibrației lunii la nivel social, luna octombrie purtând și ea amprenta lui 1 la putere.

De azi și pe tot parcursul lunii vom fi deschizători de drumuri, iar înțelegerea în domeniul invizibil, ascuns și transformarea acestuia în realitate se vor împlini cu fiecare moment. Transformarea inefailibilului în substanța existenței se va face în ritm alert deoarece acum avem conturul, știm exact ce vrem, alegerile au fost în mare parte făcute, putem atrage evenimentele dorite prin exercitarea conștientă a voinței și prin cunoștințele acumulate și cernute care ne conferă o putere. Atenție însă la puterea manipulării și a folosirii acesteia în scopuri tiranice, despotice.

Luna aceasta, octombrie, poartă anumite tensiuni și se remarcă printr-un șir de condiții dificile cu care ne confruntăm pe toate planurile, pentru a putea dobândi titlul de eroi și de a demonstra și celorlalți că se poate, că suntem în stare, indiferent de obstacole, vicisitudini, constrângeri sau limitări. În această lună independența, libertatea sunt motivații de bază pentru a ne apăra granițele și limitele în condițiile în care apar situații și relații în care jocul de dominare este foarte strâns, iar unii dintre noi vor intra fie în pielea celui care domină, fie în cea a victimei.

În această zi de 1 principiul creator luminează lucrurile și luptă pentru claritate, transparență și simplitate. Aduce cu ea multă înțelepciune și îndemânare, dar și voința și forța de aduce la bun sfârșit misiunea pe care ne-am asumat-o cu sau fără voie, prin alegerile făcute la sfârșit de lună septembrie. Se acționează cu multă atenție și înțelepciune divină (77), spiritul de inițiativă ne împinge să ne propunem ceva și să nu ne lăsăm până nu facem (111), siguranța (22) și încrederea în sine sunt foarte puternice (55) și asta înseamnă că, deși vremurile tulburi blurează imaginea de ansamblu și ne derutează, undeva în noi, resursele necesare ne ajută să pășim în direcția potrivită. Deși răscrucea este înșelătoare și suntem în ceață, suntem ghidați foarte bine din interior și totul apare ca o înțelegere instantanee, descoperim că știm mai multe decât credeam, doar ascultând șoaptele clare ale vocii interioare.

Vom crede poate că e noroc, dar este doar conștiința noastră care ne îndrumă pe calea luminii și a respectării legilor divine care nu au nicio legătură cu absurdul legislativ creat de lumea terestră. Înțelepciunea asta traversează toate sferele vieții: mintea, imaginația, inima și corpul fizic, și ar fi foarte util să ne încredem în alegerile făcute pe baza ei, să renunțăm la a mai urma turma pentru că pur și simplu e în defavoarea noastră. Atingerea ghidului interior poate fi făcută numai după învingerea tuturor temerilor care ne țin captivi, crezând în mod fals în protecția și securitatea pe care o aruncă alții spre noi. Este doar manipulare cu intenții rău voitoare.

Recomandarea zilei. Atenție la delăsare, la amânare, la lipsă de acțiune pentru că acestea nu dau niciun rezultat din care să avem de câștigat (lipsa lui 3), indecizia și incapacitatea de a spune stop ne afectează la nivel fizic, ne afectează activitățile zilnice (lipsa lui 4), ne aruncă într-o capcană de risipă de energie și ne duce spre iluzia adicției de material (lipsa lui 6), fără a putea să ne asumăm responsabilitatea (lipsa lui 8) faptelor, a gândurilor, emoțiilor, acțiunilor care se fac în victimizare și extremism (lipsa lui 9). De aceea, este de preferat de a folosi înțelepciunea, ghidul interior, încrederea și determinarea pentru a ne apăra teritoriile, indiferent că vorbim de teritoriu ca și corp, familie, copii, grup, spațiu, prieteni, drepturi, libertăți, exprimare, etc.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 01.10.2021 la ora 01:10 dimineața.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1157

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...