vineri, mai 10, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 02.10.2021/8.8.4.4

MATRIŢA ZILEI – 02.10.2021/8.8.4.4

11 44
222 88

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația de azi este dată de energia lui 2, feminină,de altfel ca majoritatea energiilor care guvernează ziua. Vine cu anumite cunoștințe, cu ceva anume care nu se poate vedea ci doar simți la nivel de corp și minte. Puterea socială, limitele, legile, regulile se fac în contextul unei așa zise protecții exagerate, cu multe dedesubturi ascunse și oculte și ,care, nu are de a face cu rațiunea. Rigiditatea în gândire se instalează confortabil ca urmare a fricilor de tot felul care ne sunt transmise în valuri de către păpușarii ce conduc lumea. Este de preferat să ne folosim înțelepciunea și virtuțile pentru a contracara efectele disfuncționale și dăunătoare a ceea ce ni se servește sub pretextul unui bine al omenirii care denaturează, schimonsește evident arhetipul protecției și conceptul siguranței. Avem nevoie să ne delimităm de excrementele exteriorului în putrefacție, și să ne folosim ceea ce ne deosebește de animale, și anume creierul, rațiunea (11), gândirea, voința. E util să ne observăm emoțiile stârnite din contactul cu ceea ce vine din exterior (222), să le analizăm cu multă băgare de seamă, să ascultăm ce ne transmite corpul nostru prin minunatele sale simțuri (văz, auz, miros, gust, tactil, intuiție), (44). Acestea ne vor șopti cu blândețe că ceea ce reprezintă corpul nostru fizic este ceva de mare valoare, neprețuit și merită toată grija noastră, iar noi avem marea datorie și responsabilitate (88) să-l ferim de batjocura și profanarea celor care s-au erijat în dictatori fără minte. E atât de frumos să ne apreciem simțurile care ne vorbesc atât de clar, să ne întoarcem cu toată ființa asupra bucuriilor simple ale vieții (o îmbrațișare strânsă, un sărut, o floare, o rază de soare, un cântec, un răsărit, o baie călduță, etc.) și mai ales să ne ancorăm cu încredere în prezent.

Energiile feminine vin evident cu polaritatea ancestrală, iar părțile întunecate aduc distrugere și haos. Atât 2, 4, cât și 8 sunt azi la dublu, au două canale de comunicare și e destul de înșelător și ușor de alunecat în panta negativă. Pentru 2 vorbim de comoditate, delăsare, răzbunare, intrigă, manipulare josnică, viclenie, agresivitate, etc, pentru 4 atenție la abuzuri, la minciună, trădare, lipsă totală de scrupule, fixism, etc, iar la 8 ne referim la monștri născuți din aviditatea de putere, obsesii, compulsivitate, meschinărie, machiavelism, răutate, dorință de câștiguri ușoare indiferent care este miza, infracționalitate.

Este destul de complicat să ne păstrăm rațiunea, întrucât intuiția (lipsă 5), cunoașterea și sinteza informațiilor (lipsă 3), armonia, iubirea între oameni (lipsă 6), bunătatea și omenia (lipsă 9), precum și credința (lipsă 7) sunt cumva dificil de accesat, având în vedere armele ce se folosesc împotriva noastră: frica indusă la extrem, manipularea, râca, zâzania, împărțirea oamenilor, etichetarea acestora ca fiind într-un fel sau altul. Toate astea pun o presiune uriașă asupra psihicului destul de fragil,aduc o încărcătură emoțională sufocanță, iar autoritatea sau ceea ce reprezintă autoritatea, se folosește de putere și acționează din toate direcțiile, în mod eronat, distorsionând cu rea credință realitatea, vânzând iluzii de bunăstare fizică și materială la tombolă, la loz în plic sau pe doi mici nesărați.

Este total împotriva legilor universale de bun simț în a folosi forța și constrângerea, abuzând de energiile întunecate ale lui 2,4 și 8, dezbinând astfel grupurile sociale ale căror putere stă tocmai în uniune. Principiul “Divide et impera” funcționează atât de bine și este arhicunoscut, dar oamenii au fost legați la ochi și din comoditate și delăsare au preferat să fie umiliți și cuceriți la nivel emoțional, au preferat sclavia pe fotoliu decât libertatea în picioare.

Recomandarea zilei. Ori de câte ori ne cuprinde frica, e nevoie să respirăm adânc și să ne reamintim de iubire, de armonie, de faptul că dacă dorim libertate, aceasta vine din sufletul nostru și nu dintr-un ecran care ne spală creierul cu subliminale infecte. Adevărul îl găsim în inima noastră, în natură, în corpul nostru atunci când îmbrățișăm pe cineva drag, în zâmbetul cu toți dinții a unei persoane binevoitoare, în lumină, în activități plăcute de grup, în prietenie, în animăluțele de companie, în tot ce ne trezește bucurie. Iubirea înseamnă renunțarea la frică.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 01.10.2021 la ora 02:10 dimineața.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2154

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.5 ° C
10.6 °
10.5 °
65 %
1.1kmh
94 %
vin
20 °
sâm
18 °
Dum
17 °
lun
17 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când președinta CJ le dă drumul acasă celor care îi scriu pe Facebook, se cunoaște din prima propoziție.

EDITORIAL

Din lipsă de ceva mai bun, zilele acestea am ajuns pe la Buzz House. Filmul, nu altceva... Și pot spune că m-am îngrozit de-a...

EPIGRAMA ZILEI

Dacă Domnul ar decide Spre Pământ să îți iei zborul Ai vedea cum, prin partide, Tagma fură iar poporul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...