MATRIŢA ZILEI – 03.10.2021/9.9.3.3

11
22
333 99

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 3 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia creatoare a lui 3 și aduce o puternică legătură cu tot ceea ce este în jurul nostru, oameni și natură, ne face să înțelegem că sinteza tuturor elementelor este de fapt unitatea, uniunea tuturor celor văzute și nevăzute într-o perfectă armonie. Și toată uniunea este într-o continuă și permanentă schimbare și mișcare. Nimic nu stă pe loc. În fiecare clipă totul se schimbă, apar noi și noi cunoștințe și informații. Schimbarea este însăși esența vieții. Autodepășirea, contactul cu diversitatea, acumularea de cunoaștere, experimentatrea, curiozitatea, toate acestea duc la creștere și prosperitate, atât materială cât și spirituală, întrucât totul este interconectat. 3 ne face să împingem mereu limitele, să obținem noi și noi rezultate pentru că fiecare clipă aduce ceva ce schimbă rezultatul, fie că e vorba de corpul nostru, de relațiile noastre, de evenimentele sau circumstanțele din viața noastră. Fiecare celulă se regenerează constant, timpul nu se oprește în loc, totul curge și fiecare fațetă a ceea ce trăim este diferită cu fiecare clipă într-o infinitate de rezultate. Și tocmai aceste schimbări aduc înțelegere și înțelepciune, vindecarea tuturor convingerilor disfuncționale și rafinarea sistemului de credințe.

Azi ne putem folosi cu încredere talentele, abilitățile și capacitățile, ceea ce am acumulat până acum (333) într-un cadru oarecum echilibrat de rațiune (11) și emoție (22) pentru a putea ajuta întreaga colectivitate (99) să pășească pe calea schimbărilor și a progresului. Chiar dacă mulți se tem că ar putea pierde ceva material important e să realizeze că cea mai mare pierdere este pierderea de sine, a libertății, a esenței umane. Orice este material este trecător! Sufletul este singura comoară a noastră și avem nevoie de el. Vânzarea lui și alunecarea în mrejele înșelătoriilor care promit iluzii deșarte, aduc haos și distrugere (lipsă 6). Fără voință, intuiție, încredere în sine (lipsă 5) munca noastră e în zadar (lipsă 4), nu avem nicio putere (lipsă 8) și pierdem credința și conexiunea cu divinitatea din noi (lipsă 7).

De aceea, e util azi să ne folosim de puterea lui 3 care mai aduce și bucurie, jovialitate, optimism și să construim un scop pe care să îl urmăm, să ne punem voința la treabă și să îl atingem. E nevoie de interacțiune socială, de susținere între oameni pentru a putea merge mai departe. E nevoie de unitate – 3, generozitate – 9, de lupta pentru o cauză comună care să aducă beneficii tuturor, indiferent de diferențele dintre indivizi.

Recomandarea zilei. Sinteza a ceea ce s-a petrecut până acum poate fi un punct de pornire. Cu toții avem nevoie de armonie și dezvoltare, de unitate, conexiune și bucuria de a trăi și a simți iubire. Toți pentru unul și unul pentru toți în deplină cunoștință de cauză aduce schimbări benefice și evolutive.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 03.10.2021 la ora 03:10 dimineața.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3159

Anca SOFIAN

Deja ai votat!