MATRIŢA ZILEI – 15.10.2021/12.3.10.1.

111111
222 5
3

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 –0 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 6 prin căutarea armoniei care ne eliberează de lanțuri, dacă dorim să privim dincolo de material și de tentații. Căsuța prea aglomerată de 1 poate să ne arunce în direcția pierderii independenței, adică la dependență și subjugare, la o robie a simțurilor, la exces, la alegerea părții întunecate. Si asta duce cumva la un sentiment acut de disperare, neputință, deznădejde și limitarea libertății de alegere. Orgoliul salvatorului este azi foarte bine activat. Atenție la modul în care ne raportăm la felul în care dorim să ajutăm. Sunt unii care se simt cu lațul la gât, dar nu privesc suficient, încât să înțeleagă că acestea sunt suficient de slăbite încât să poată fi date jos. Ne simțim azi împovărați de responsabilități, de gânduri, avem senzația că ne aflăm într-o situație care nu poate fi schimbată (111111). De exemplu, la job nu ne place, ne simțim nefericiți într-o relație pe care nu ne sițim în stare să o încheiem. Să părăsim acele relații sau circumstanțe care ne aduc mare suferință presupun un mare curaj. Apare sentimentul că nu suntem în controlul propriului destin, ca altcineva parcă îi dictează cursul. Ezităm, suntem confuzi (222), dar undeva în sinea noastră o voce caldă și blândă (5) ne șoptește cu tandrețe că avem mai multe opțiuni, că putem schimba lucrurile (3). Nu este nevoie să luăm o decizie majoră chiar acum, dar putem începe prin a ne evalua aceste opțiuni, să vedem cum putem găsi soluții alternative, cum putem să ne schimbăm gândirea, acțiunile pentru a avea rezultate potrivite pe viitor. Este foarte bine de știut că acele lanțuri pe care le simțim ca o piedică în dezvoltarea noastră noi le-am creat și tot noi ne putem lepăda de ele.

Mare grijă la dependențe, la mâncat compulsiv, la alcool, droguri, cumpărături, muncă, stil de viață, la oamenii de care ne agățăm și pentru care am făcut atașamente bolnăvicioase. De asemenea e util de a ne dezbrăca de rușine, vină și inhibiții ce țin de sexualitatea noastră, în ideea că forța creatoare vine din folosirea energiei sexuale primordiale, ce nu are nicio legătură cu ceea ce se vinde acum ca fiind sex. Lucrurile sunt denaturate, partenerii sexuali sunt ca o marfă, totul e degenerat și pervertit. Unde e iubire, uniunea sexuală vine firesc și inocent, având o putere de a rearanja lucrurile foarte frumos în exterior, indiferent de domeniul vieții.

Recomandarea zilei. Atenție la impulsurile animalice, brute, necivilizate, care pot da în latura psihozei, a tulburărilor obsesiv compulsive și care afectează integritatea noastră fizică (lipsă 4) prin excese necontrolate de furie, dependențe de sex, alcool, droguri, etc (lipsă 6). La cele mai profunde niveluri ale inconștientului sunt activate anumite programe, convingeri limitative care ne trezesc dispreț față de noi înșine, ceea ce ne ține înlănțuiți prin dezgust, frică și vinovăție. Avem nevoie să ne eliberăm de toate aceste convingeri, să ne cunoaștem , să ne acceptăm, să căutăm divinitatea din noi (lipsă 7) , să ne asumăm dualitatea (lipsă 8), dacă dorim vindecarea și eliberarea de lanțurile pe care tot noi le-am creat. Avem avantajul că azi 5 este cu noi, ne susține, ne protejează, ne îndrumă, ne ghidează și ne temperează impulsul, agresivitatea și orgoliul. Dar numai de noi depinde dacă alegem să îl folosim sau nu.

.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 15.10.2021 la ora 15:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6153

  Anca SOFIAN

Deja ai votat!