MATRIŢA ZILEI – 16.10.2021/13.4.11.2.

11111 4
222
3 6

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 –1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia mistică și divină a lui 7 ca stabilire a armoniei folosindu-de de controlul minții și a gândurilor, de conexiunea cu divinitatea ce are ca rezultat benefic și evolutiv momente de bunăstare, liniște și pace în oceanul acesta învolburat de valuri uriașe care vin, distrug câte ceva, apoi pleacă, revenind într-un ritm ciclic până când, într-un final vor slăbi ca intensitate iar apele se vor limpezi. Este necesară distrugerea situației existente, chiar dacă apar schimbări violente și explozive, pentru că asta este singura modalitate de a învinge stilul vechi de viață. Toate fanteziile și iluziile, amăgirile și dezamăgirile sunt sfărâmate de mâna brutală a realității, pentru a se realiza detașarea completă de trecut. Acum a venit timpul pentru reconsiderarea sistemului de idei, opinii, convingeri și valori. E musai să lăsăm ce a fost să plece, să îmbrățișăm noul, să înțelegem că trecutul oricum a fost construit pe o fundație fragilă de la început. Ultimele decenii au avut pornirea cu stângul, consumerismul, materialismul, frustrările trecutului au stat la baza construcției și e firesc să se surpe atunci când e prea mult. Oamenii se confruntă cu multe situații care provoacă îngrijorare. Ce va fi, cum va fi, la muncă, în relație, cum seva contura viitorul nostru, al copiilor noștri? Astea sunt întrebări care ne agasează zi de zi și ne aruncă într-o găleată de anxietate și frică. Cum să fie viitorul? Așa cum ni-l creăm noi prin gândurile noastre, pozitive sau negative. E util să punem stop minții și a gândurilor care întunecă cerul sufletului (11111), să ne ascultăm inima (222), corpul (4), sufletul, care zbiară din toți rărunchii și mulți le ignoră sau poate chiar nu le aud din pricina hărmălaiei din minte, pentru a obține răspunsuri, pentru a redescoperi bucuria, plăcerea vieții (3), pentru a trăi din nou și a avea parte de acea stare de împlinire (6). Avem nevoie de iubire. Să iubim, să fim iubiți, să ne acceptăm așa cum suntem, să fim acceptați.

Orice se întâmplă acum în viețile noastre a fost o bombă cu ceas. Mulți dintre noi am trecut prin schimbări subite și neprevăzute, alții vor trece, pentru că ne-am repezit în situații fără să luăm în calcul aspectele negative. Acum, mai mult ca niciodată e nevoie să ne concentrăm toată atenția pe aspectele frumoase din viață, pentru că ele sunt, chiar dacă ne-au tulburat mințile prin frică și manipulare. Oricare ar fi lucrul care s-a schimbat, acesta aduce eliberare și ne permite să o luăm de la capăt cu înțelepciune și cu entuziasm. E posibil ca pentru unii nimic să nu se fi schimbat, încă, și e util să facă o trecere în revistă, înainte ca totul să se surpe. Oricum, întreaga perspectivă asupra vieții se schimbă pentru fiecare în perioada asta, mai devreme sau mai târziu, vine cu provocări, dar mai ales cu lecții extraordinar de importante.

Recomandarea zilei. E o certitudine că acea conștiință îngustă sau falsă se prăbușește. Scăpăm frâiele de la trăsura fără o roată și oricît ne-am enerva și ne-am consuma, nu va mai porni. Este util să lăsăm orgoliul la o parte, să încetăm a ne mai încăpățâna să opunem rezistență, să ne impunem ideile, să ne folosim de constrângere și forță. Cine a ales altă trăsură, va merge cu ea. E nevoie să respectăm alegerea celorlalți dacă e diferită de a noastră, și să ne concentrăm energia pe felul în care ne reclădim construcția propriei vieți. Avem un strop de voință și e de preferat s-o valorificăm. Singurul aspect pe care îl mai putem controla este propria minte (lipsă 8), prin redobîndirea încrederii în sine (lipsa 5), prin maturizarea noastră (lipsa 9) și prin trezirea conștiinței (lipsă 7). Cu cât suntem mai blazați și mai plini de sine, cu atât experiențele prăbușirii sistemului vechi vor fi mai dureroase. Mulți si-au vândut sufletul pentru ceva ce pare că aduce siguranță, dar de fapt au făcut o afacere tare păguboasă, deoarece au fost trași pe sfoară și acum realizează că totul se prăbușește în jurul lor, pentru că au plecat pe un drum fără întoarcere și acum regretă. Pot însă să îndrepte cumva lucrurile dacă își recapătă curajul și cu ajutorul forței rațiunii pot să rupă lanțurile, urmând o altă cale, dar să fie conștienți că ce au lăsat în urmă a fost pierdut pe vecie. Orice alegere se face este în regulă, atâta vreme cât nu încălcăm granițele celorlalți, pentru că fiecare e cu trăsura lui, cu viața lui și cel mai util e să vedem cum o facem funcțională pe a noastră.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 16.10.2021 la ora 16:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7154

   Anca SOFIAN

Deja ai votat!