MATRIŢA ZILEI – 17.10.2021/14.5.12.3

11111 4 7
222 5
3

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 –1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 8 care ne întărește puterea interioară și aduce speranță, inspirație pentru că reușim în mare să ne eliberăm de anumite aspecte ale vechiului, așteptând noi oportunități. Acțiunile noastre încep să fie inspirate și ,deși, avem tendință de a controla și a ne încăpățâna (11111), energia blândă (222) ne curăță pe interior și găsim încredere în noi, suntem mai înțelegători și ne căutăm bucurii ale vieții, mutându-ne privirea din mizeria negativismului spre culoarea pastelată a optimismului. E o zi de odihnă în care ne putem ocupa de partea creativă din noi(3), realizând că suntem îndeajuns, fără să mai tragem de ființa noastră (4). E o acceptare a ceea ce suntem și unii dintre noi încep să se încreadă din ce în ce mai mult în vocea interioară (5). Se observă o conectare intensă la simțurile noastre, iar preocupările obsesive pentru lumea materială se dizolvă ușor ușor, simțind o nevoie de calm și de a ne concentra pe idei și proiecte noi. Dacă există ceva ce ne-am dorit întotdeauna să facem , dar pentru care am simțit că nu avem încrederea necesară, acum e momentul perfect să punem lucrurile în mișcare. Zilele trecute spuneam de acel dar pe care îl avem și începem să îl descoperim. Acum e momentul. Firește, există și persoane care încă sunt prinse în vechea paradigmă și tot nu vor să accepte schimbarea. Acestea se confruntă cu suferință, dar vestea bună este că Universul le va face oricum trecerea și vor ajunge și ei în acest moment în care lucrurile par a lua o nuanță optimistă. Fiecare la timpul potrivit. Florile înfloresc pe rând. Așa și noi oamenii. Ghioceii în martie, lalelele în mai, trandafirii în iunie, crizantemele în septembrie, etc.

Se conturează acea conexiune cu acel ceva foarte puternic din noi, cu voința de a trăi. Și nu oricum, ci frumos și liber. Și medicii știu că acei oameni care își păstrează speranța și voința de a trăi pot găsi resursele interioare pentru a lupta și a se însănătoși, iar cei care renunță la bucurie, se sting. În vremurile astea este foarte important să nu ne lăsăm copleșiți de frică și anxietate, de groază și teroare, pentru că păpușarii lumii asta ne servesc pentru a-și atinge interesele meschine și diabolice.

Recomandarea zilei. 8 aduce puterea interioară formată din voință (1) și încredere (8). Vine cu un sentiment de calm și bucurie, de asumare, de speranță. Vremurile sunt provocatoare, dar noi reușim cumva să începem să ne adaptăm la ele, dincolo de ceața dificultăților care par că ne destabilizează (lipsă 6). Cei care aruncă aceste manipulări perverse și ne mint că totul este pentru binele nostru (lipsă 9) se simt amenințați și pierd controlul asupra noastră (lipsă 8) pentru că noi începem să ne trezim și să ne recăpătăm puterea interioară. Iar ei vor lupta și mai strașnic și de aceea este util să fim atenți la lovituri pe la spate, la intrigi și la absurdități din ce în ce mai mari. Cu încredere în noi și credință în divinitate vom obține rezultate benefice.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 17.10.2021 la ora 17:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8155

   Anca SOFIAN

Deja ai votat!