MATRIŢA ZILEI – 18.10.2021/15.6.13.4

11111 4
22 5 8
3 6

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 –2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 9 ca o voce ce domină în mulțime prin control (1) și putere (8). Ziua de azi aduce confuzie și înșelăciune în masă și este extrem de important să ne încredem în instinctele noastre, întrucât puterea intuiției atinge cote foarte înalte iar mulți dintre noi încep să își înfrunte fricile. Dacă trecem prin schimbări de stări sau anxietate este important să știm că vor trece. Voința este bine închegată azi iar tot ce ține de adevărata siguranță și protecție personală, a familiei și a celor dragi se manifestă blând și cu respectarea granițelor celorlalți. Luptăm pentru noi, pentru cei apropiați nouă, cu îndârjire și curaj (11111), împotriva manipulărilor și minciunilor, a înșelătoriilor care pierd teren cu fiecare clipă. Ne trezim și opunem rezistență fricilor și tuturor factorilor exteriori care doresc a ne supune, ne ascultăm vocea interioară (5) și ne concentrăm atât asupra lucrurilor frumoase din viața noastră de care am uitat pentru un timp că există, iar acum le redescoperim cu încântare (3) aducându-ne o stare de bine, în general (4). Avem suficientă energie (2) și ne asumăm puterea personală (8) conturând un nou echilibru (6) în viețiele noastre.

Totodată e nevoie de atenție sporită la falșii prieteni sau la persoanele care se îmbracă în costume de fals salvator în ideea de a ne înșela (lipsă 9). E util să fim atenți cui împărtășim secrete, intimități, lucruri personale, (lipsă 7), întrucât s-ar putea ca aceste persoane să nu fie atât de loiale. Iar dacă ascundem lucruri, e o probabilitate foarte mare să fim descoperiți. Așa că atenție la minciuni, la amanți/amantee ce pot fi descoperiți de parteneri/partenere, la tertipuri financiare, la secrete și taine, în general. Azi e o zi în care relațiile amoroase trec prin filtrul schimbărilor. Dacă sunt fisuri, aceste relații vor pocni. Dacă există triunghiuri amoroase, acestea se vor dizolva la o dreaptă ce unește doar două puncte sau chiar va rămâne doar un singur punct. Se iau decizii drastice, dureroase, dar care pe termen lung aduc beneficii uriașe. Oricare ar fi emoțiile cu care ne confruntăm este de preferat să avem încredere în instincte și în intuiție.

Recomandarea zilei. Este util să coborâm în pivnița sufletului și să ne întâlnim cu latura noastră întunecată precum și cu vocea interioară, pentru a înțelege existența și mesajul fricii, care ne spune să nu ne lăsăm înșelați de exterior și nici să nu ne înșelăm noi înșine, să nu ne amăgim cu iluzii care acoperă frica, ci să mergem pe drumul ei, plini de încredere pentru că numai în mijlocul ei găsim adevărul. Tentația lumii materiale ne ademenește și pierderea ei ne înspăimântă. Iar dacă învingem frica de a o pierde, descoperim că nu ea ne definește, ci noi o definim pe ea. Iar păpușarii știu asta și vor lupta mai aprig pentru a ne supune. Dar cu cât ne trezim mai mulți, cu atât pierd teren iar puterea lor scade.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 18.10.2021 la ora 18:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9156

   Anca SOFIAN

Deja ai votat!