MATRIŢA ZILEI – 19.10.2021/16.7.14.5

11111 4 7
22 5
6 9

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 –1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 1 formată din capacitatea de a se atinge scopurile, determinare și altruism. Este extrem de important ca astăzi să evităm să facem presiuni asupra oamenilor, indiferent de natura acestora și să nu încălcăm legea libertății voinței (coloana 4,5,6) și alegerilor făcute de semenii noștri. E util să inspirăm oamenii în așa fel încât să gândească liber și să aleagă după cum le dictează sufletul, voința și gândirea. De asemenea, este de preferat să înțelegem că slava și orgoliul nemăsurat (11111) sunt lucruri secundare în viață, și este necesar să ne reconfigurăm și să revizuim multe aspecte din existența noastră. Aceste reînnoinri constante ale vieții aduc vitalitate, bucurie, energie (22) precum și o stare de sănătate bună (4), o tonifiere psihică, precum și starea de încredere (5), claritate a viziunii și a țelului propriu, punând amprenta echilibrului și a armoniei peste ființa noastră (6). Adevărata glorie, iluminare (7) și înțelegere( 9) apar atunci când ne redobândim demnitatea.

Azi apar vești bune care au menirea de a reuni familia și grupurile sociale și aduce adieri de noi proiecte, planuri de viitor și este un moment prielnic pentru a le demara. Se ivesc oportunități iar ceea ce spuneam în zilele trecute despre descoperirea talentelor interioare se poate contura azi sub forma de inițiere de proiecte mai mici sau mai mari. Perioada dificilă, vremurile de cumpănă par azi ușor de înfruntat și parcă parcă răsare soarele pe strada noastră.

Recomandarea zilei. Atenție totuși la excese (lipsa 3) și la orgoliu, la abuzul de putere (lipsă 8) care poate dăuna ducând chiar la eșecuri. Orice este prea mult are efecte negative, chiar dacă vorbim de emoții negative sau de emoții de bucurie, entuziasm sau veselie. Este vorba aceea că “după râs urmează plâns”, deci este necesar să fim vigilenți și să nu ne culcăm pe ureche, chiar dacă azi este o zi cu potențial mare. Ceea ce se întâmplă la nivel planetar ne afectează pe toți, iar lupta este aprigă, așa cum menționez de fiecare dată. Suntem într-un labirint și până găsim ieșirea mai durează. Faptul că parcurgem o parte din drum și ni se permite să trecem, nu înseamnă că nu mai găsim și fundături. Ideea e să ne întoarcem și să reconfigurăm traseul, fără a ne lăsa pradă deznădejdii și fricii. Capătul este acolo și ne așteaptă. Iar ziua de azi e o zi care ne dă curaj, bucurie, forță de a merge mai departe, ne dă sens. Desprea asta este de fapt călătoria noastră pe pământ. Despre a înțelege că noi o conturăm la fiecare pas prin ceea ce gândim, facem și simțim.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 19.10.2021 la ora 19:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1157

 

                                               Anca SOFIAN

Deja ai votat!