MATRIŢA ZILEI – 20.10.2021/8.8.4.4

11 44
222 88

FOC – 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 4 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 2 şi energiile pământului, pământul fiind esenţa solidarităţii şi a fertilităţii, el hrăneşte şi dă formă.  Focul se mai calmează, se domoleşte şi energia duală a lui 2 aduce calm, protecţie comunicare ecologică, diplomaţie şi blândeţe. Azi totul este atât blând, cât şi foarte ferm, ca stânca. Şi aduce eliberare şi înnoire  a felului de a fi, de a gândi, de a judeca. Se ia o hotărâre, indiferent cât de dificil vine acest lucru, ca urmare a unei analize foarte atente a circumstanţelor, ne asumăm şi recunoaştem necesitatea acestei hotărâri şi mulţi dintre noi reuşesc să simtă iertarea. În primul rând iertarea vindecătoare asupra propriei persoane. Ne oprim de a ne mai autoflagela cu critică şi dispreţ, şi ne tratăm noi înşine cu bunătate, răbdare, compasiune. Vocea destinului ne cheamă pe toţi şi se aude din ce în ce mai tare şi în ritm din ce în ce mai accelerat.

Am trecut printr-o perioadă de încercări şi frustrări, iar acum lucrurile sunt pe cale să se schimbe, iar deciziile luate acum ne eliberează de greşelile din trecut, iar energiile divine (222), ne protejează (44), străpungând iluziile, minciunile, manipularea, controlul (11) şi permiţându-ne să vedem clar lucrurile de care devenim din ce în ce mai conştienţi şi să ne asumăm foarte bine acţiunile şi gândurile viitoare (88). Dacă am simţit judecata celor din jur, acum e momentul să ne confruntăm cu cei care doresc supunerea şi obedienţa noastră, iar dacă la mijloc este vreo neînţelegere, atunci aceasta trebuie lămurită. Dacă suntem noi cei care judecă, este util să conştientizăm că nu cunoaştem în totalitate circumstanţele vieţii altor persoane ca să ne putem da cu părerea, şi e de preferat să ne vedem de propria călătorie şi misiune. E util să ne eliberăm de vină şi ruşine şi de a merge mai departe, căci în noua etapă ce vine nu e loc de astfel de energii. Cel mai important este să înţelegem că vina şi ruşinea trebuie neapărat dizolvate şi că orice decizie luată în viaţa noastră, în orice aspect, a fost decizia potrivită la momentul respectiv. Cea mai bună. Cu compasiune, tandreţe şi înţelegere ne putem îmbrăţişa toate deciziile şi alegerile, transformând vina, ruşinea sau nemulţumirea în compasiune şi energie creatoare pentru noul ce vine către noi. E nevoie de detaşare, iar dacă mai sunt lucruri care ne ţin legaţi de vechi, e util să le descoperim, să ne eliberăm de ele, să le lăsăm să plece.

Recomandarea zilei. Este de preferat să ne echilibrăm gândurile, (lipsă 6) iar tot ceea ce decidem să fie în baza unei analize obiective, imparţiale, care trebuie căutată în interiorul nostru (lipsă 5). Să fim aşa cum e muntele, stânca, drepţi şi semeţi, indiferent de intemperii. Să avem credinţă (lipsă 7), să ajutăm şi pe ceilalţi (lipsă 9), să atingem bunăvoinţa şi omenia şi să mergem mai departe fără să mai privim în urmă, să avem încredere , să păşim spre nou cu stoicism şi determinare. Este util să realizăm că tot ce ţine de lumea materială cade ca un castel de cărţi de joc, e o chestiune de timp, un an, doi, trei. E util să dezvoltăm bogăţia caracterului, adaptabilitatea (lipsă 3) căci vântul vremii se înteţeşte, iar iarna e la un pas distanţă.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 20.10.2021 la ora 20:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2158

 

Anca SOFIAN

Deja ai votat!