MATRIŢA ZILEI – 21.10.2021/9.9.5.5.

111
222 55
99

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 3, adică adaptabilitate, schimbare, informație, resurse. Azi avem o imaginație debordantă, care dacă este folosită proactiv, ne putem contura realitatea așa cum dorim. Tehnica vizualizării creative poate fi azi un instrument foarte valoros, pentru că dacă ne imaginăm și simțim lumea pe care ne-o dorim, în toată splendoarea ei, o putem aduce în realitatea noastră, mai ales că vocea interioară este foarte puternică iar generozitatea ideilor este la un nivel uriaș. Putem face ca totul să strălucească de lumina noastră interioară, pe care o lăsăm să străpungă intunericul exterior. Astăzi, dacă alegem calea luminii și a nivelurilor de conștiință înalte, putem atinge mulțumirea și liniștea sufletească după care tânjim de atâta amar de vreme. Asta nu înseamnă că forțele întunericului vor sta cu mâinile în sân și se vor preda. Ele vor lupta din ce în ce mai crâncen, folosindu-se de orice absurditate, de viclenie, de minciună și meschinărie. Vor lupta mai aprig, dar noi suntem deja pregătiți iar scutul nostru energetic, psihic (111) și emoțional (222) este din ce în ce mai puternic și mai solid. Energia focului este colosală azi, iar determinarea și curajul, împreună cu imaginea de sine din ce în ce mai dezvoltată (55) și bunătatea și altruismul (99) care ne însuflețesc  duc la atingerea scopurilor, la acțiuni inspirate care au menirea de a dezvolta spiritualitatea și intimitatea sufletească și mentală dintre oameni.

Atenție însă la fanatism, la orgoliu, la ego, pentru că muchia este foarte fină și manifestarea laturilor negative a lui 1 (tiranie, totalitarism, dictatură), 5 (încălcarea regulilor divine) și 9 (grandomanie și machiavelism) se poate produce cu foarte mare ușurință și astfel se permite forțelor întunecate să aibă avantaje dăunătoare pentru noi. Fanatismul este întotdeauna lipsit de spiritualitae, credință sau înțelepciune, deoarece nu permite o altă formă de gândire și alte puncte de vedere. Capacitatea noastră de a iubi, de a avea un simț al familiei, prieteniei, de a ne materializa dorințele este ridicată astăzi și de aceea este util să o folosim cât se poate de mult.

Recomandarea zilei. Trecem azi printr-o etapă în care se manifestă multe lucruri pe care le-am așteptat cu nerăbdare, deoarece situațiile din trecut încep să-și găsească rezolvarea și noi oprtunități sunt pe care să ni se arate. E foarte util să ne lăsăm purtați de instinct, de val cum s-ar spune, să avem încredere în sufletul nostru, pentru că aduce prosperitate și abundență. Lucrul cel mai important este să rămânem concentrați și să nu lăsăm vechile obiceiuri (lipsă 6) să se strecoare iar în viețile noastre, pentru că ne autosabotăm (lipsă 3). Pare că trăim un sentiment de exaltare și de ușurare, dar e de preferat să fim atenți la ce ne spune corpul (lipsă 4), la judecata pe care o emitem dacă ne confruntăm cu o lipsă a viziunii (ea există, trebuie doar accesată) (lipsă 7) și la datoria de a face ceva (lipsă 8). În ultima perioadă am avut acces la multe informații, la înțelepciune și e musai să le folosim pentru a lua deciziile potrivite. Important este să ne încredem în instincte pentru a ne transforma visele în realitate și să acordăm atenție la calitatea acestora, pentru a nu le confunda cu dorințe născute din ego. Chiar dacă ne simțim în vârf, e important de știut că, deși se încheie o anumită etapă, vin altele și altele și profunzimile sunt abisale, iar asta e doar o rundă din jocul infinit al vieții. Bucurați-vă, savurați minunățiile vieții, cu moderație și cumpătare.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 21.10.2021 la ora 21:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3159

 

Anca SOFIAN

Deja ai votat!