MATRIŢA ZILEI – 05.12.2021/13.4.3.3.

111 4
222 5
333

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 3 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 5, una nonconformistă care ne ajută să învingem obstacolele care îngrădesc libertățile fundamentale ale spiritului uman și care ne ajută să ne găsim propria cale ca formă de exprimare. Intuiția ne susține astăzi din plin și orice am alege, dacă o facem ascultând de ghidul nostru interior, alegem potrivit și cu succes. Este o zi energică, creativă, plină de nou, de idei, de exprimare a ceea ce simțim prin diferite forme de artă, iar spiritul de inițiativă, gândurile, perseverența (111) fac echipă bună cu tot ceea ce simțim și experimentăm la nivel emoțional (222), aprofundăm lucrurile atât de bine, indiferent de domeniul ales (333). Tindem azi să cunoaștem și să înțelegem lucruri atât de bine încât parcă ne-am fi născut cu aceste informații, parcă ele s-au aflat dintotdeauna în sângele nostru și acum s-au activat ca prin minune. Dacă apar momente dificile, ne descurcăm atât de bine și le luăm mai degrabă ca pe o aventură care ne oferă puțină adrenalină (5), care ne pun un pic pe jar pentru că energia zilei ne face să avem nevoie de un pic de picanterie, un pic de spectacol, dându-ne o reală stare de satisfacție și împlinire (4). E util să facem azi ceva diferit, ceva care să atragă atenția și e de preferat să fieceva funcțional atât pentru noi, cât și pentru ceilalți. E posibil să primim informații și din alte nivele informaționale cu care nu suntem obișnuiți, iar asta este ceva minunat, ne încântă , ne stimulează și dacă e să o luăm așa, una din bogățiile cele mai de preț sunt, de fapt,  informațiile și cunoașterea. A ști, înseamnă a putea, iar a putea înseamnă a face. Făcând, obținem rezultate.

Azi există acea tendință de a experimenta diverse emoții tari, să ne auto încercăm și să îi încercăm și pe ceilalți, să ne atragem situații cu grad de pericol mai mare, însă suficient pentru a fi în control. Activitățile plictisitoare este util a fi evitate, banalul azi este ocolit. Unii vor dori poate să facă un fel special de mâncare japonez, alții poate vor merge la un parc de aventuri, sau poate vor căuta polemici ideologice cu cei din jurul lor, sau își schimbă stilul vestimentar clasic în ceva cu sclipici sau culori neon, etc. Oricum ar fi, azi se iese din tipar, dar se iese cu stil și artă, în ideea de a stabili noi tendințe sau condiții. E o zi ideală și pentru glume, distracție, ieșiri cu prietenii, voiciune și divertisment.

Recomandarea zilei. Ce e prea mult strică, așa că va exista o tendință de a face excese și a întinde prea mult coarda care dă să se rupă. Din prea mult entuziasm, putem dezechilibra (lipsă 6) destul de mult anumite aspecte din viața noastră, și apoi să ne cuprindă acele regrete, vinovății și rușini, care ne îndepărtează de la calea noastră și care transmit Universului vibrații joase (lipsă 7), care se manifestă apoi prin multiplicarea lor, aducând în viața noastră oameni, evenimente și circumstanțe care să ne readucă acele emoții disfuncționale, care să ne prindă în capcana victimei pe care nu o salvează nimeni și care e bătută de viață (lipsă 9). Dacă vrem spectacol, atunci, ni-l asumăm (lipsă 8). Punct. Totodată e util să știm că putem scăpa frâiele foarte simplu întrucât în coloana 7,8,9 – potențialul nostru, nu se manifestă energii decât la extreme, așa că e nevoie să ne bucurăm de aventură, dar să ne păstrăm o doză de cumpătare, o trusă de prim ajutor, în caz de derapaje bruște și vătămătoare. Ideea e să gândm mai întâi, apoi să ne lansăm în acțiune. Duminică aventuroasă!

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 05.12.2021 la ora 05:12 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5354

Anca SOFIAN

Deja ai votat!