MATRIŢA ZILEI – 06.12.2021/14.5.2.2.

111 4
22222 5
6

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 6, cifra armoniei, a simțului practic, a echilibrului și a omeniei. Azi domină energiile feminine foarte mult, ceea ce înseamnă că ne aplecăm cu precădere asupra confortului casnic, familial și căutăm fericirea în căminul propriu. Comunicăm foarte bine, dăm dovadă de noblețe și sensibilitate, ne aliniem la magia acestei perioade și dăruim celorlați din bucuria noastră. Forța psihică și inițiativa sunt azi foarte bine aspectate, într-un mod optim (111) și lasă cumva, tot ce ține de emoții, să se manifeste în voie (22222), dar cu rol de arbitru, temperează derapajele. Atâta vreme cât tandrețea, cinstea, sensibilitatea, gingășia se manifestă funcțional, gândurile se nasc în armonie cu aceste simțiri, emițând vibrații înalte către Univers, care, la rândul său va răspunde cu aceeași bunătate, oferindu-ne trăiri frumoase, oameni care ne fac să zâmbesc, situații care se rezolvă ușor, evenimente care să ne adauge amintiri frumoase în cufărul emoțional. E util să ne folosim cu grijă cuvintele, diplomația pentru că există tendința de a scoate porumbei, cu care putem deranja echilibrul universal. Azi avem și o forță mare de seducție, pe care dacă o folosim funcțional, ne putem atinge scopurile în ceea ce privește relațiile romantice (6). Vocea interioară (5) ne sfătuiește să fim precauți în ceea ce privește acțiunile forțate, pentru că azi vrem să facem diverse lucruri, să ne îngrijim de alții, să ne ducem peste cei apropiați și să le facem diverse cadouri, însă e util de știut că dacă simțim în interiorul nostru că poate e de preferat să mai așteptăm, sau dacă am nimerit într-un moment nepotrivit, să facem un pas în spate, până când, la nivel energetic, primim acordul de acces în spațiul personal a celor cu care interacționăm. Coloana 4,5,6, cea a voinței, este bine aspectată și aduce muncă intensă în vederea asigurării pentru o perioadă mai mare a celor necesare, urmând ca după ce se termină resursele să se caute noi oportunități de câștigare a celor trebuincioase. Cumva se merge pe principiul ”tragem acum tare” și după aia o bună bucată de timp nu mai avem treabă, ne putem ocupa de alte lucruri, plăcute, distractive, care ne asigură o stare de bine (4), un anume confort personal.

Totodată simțim că ne aflăm cumva la o răspântie și că e nevoie să ne hotărâm, să luăm o decizie, să renunțăm la ezitare, fie că e vorba de a lua o decizie cu privire la corpul nostru, la renunțarea sau acceptarea unui job, la ruperea sau repararea unei relații, sau la lucruri cotidiene, simple cum ar fi stabilirea meniului de sărbători. Avem mai multe variante și e necesar să ne hotărâm o dată, să ne oprim din a mai bate pasul pe loc. Iar această decizie e util a fi luată cu toată inima, numai după ce am întrebat sufletul, numai după ce am stabilit congruența între minte, inimă și cuvânt.

Recomandarea zilei. Azi energia iubirii ne susține și ne protejează iar împreună cu sursa de ocrotire și de iubire necondiționată a lui 2 – energia mamei suntem liberi să ne exprimăm autentic. Atenție însă la latura întunecoasă a acestor cifre duale pentru că putem face prăpăd dacă ne jucăm cu ele. Răzbunare, invidie, decizii luate din orgoliu și din ambiție, nehotărâre, chiar și un pic de răutate își pot înfinge ghearele asupra celor care aleg aceste tipuri de energii. E o zi în care e util să ne adaptăm și să prindem informațiile din mers (lipsă 3), pentru că nivelul de emoții este mare, iar forța lui 1 este mai mică, astfel încât nu putem fi raționali pe tot parcursul zilei, existând tendința de a acționa fără înțelepciune (lipsă 7), fără a fi conectați la sursa divină, dând dovadă de putere caracterizată de abuzuri (lipsă 8) la nivel colectiv, degradând relațiile și încrederea celorlați, ca mai apoi, la final, tot noi să ne considerăm victime (lipsă 9). Deci, dacă dorim să găsim azi în ghetuțe galbenii de aur ai iubirii și ai liniștii, e util să alegem, pe cîte se poate și folosindu-ne de intuiție și de ghidul interior, de judecată, latura benefică a lui 6. Altfel , primim vărguța ce aduce usturime, durere și suferință.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 06.12.2021 la ora 06:12 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6355

Anca SOFIAN

Deja ai votat!