MATRIŢA ZILEI – 07.12.2021/15.6.1.1.

11111 7
222 5
6

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 7 care revarsă asupra noastră o anumită înţelepciune divină, care curge prin noi şi ne înzestrează cu un simţ a anticipării, cu fler, cu intuiţie (5) şi cu mare capacitate mare de materializare a gândurilor (11111) şi a dorinţelor născute (6) din puterea emoţiilor (222). De aceea este foarte indicat ca natura gândurilor să fie funcţională şi echilibrată. Îi putem citi uşor pe ceilalţi, de aceea minciuna ne va ocoli, întrucât extrasenzorialitatea care ne inundă azi fiinţa ne va face extrem de vigilenţi la cuvintele ce vin spre noi. Vom şti instinctiv să filtrăm ceea ce ni se toarnă de câteva luni bune şi vom alege grâul de neghină. Să fim atenţi şi să lăsăm uimirea deoparte atunci când realizăm că grâul este mult prea puţin, comparativ cu neghina. Conexiunea la lumea nevăzută (7) este astăzi foarte puternică şi mulţi o vor resimţi ca pe o stare ciudată în corp. Este în regulă. Doar e util să-l ascultăm pentru că vom şti, de asemenea, instinctiv şi ce trebuie să facem. Mintea trebuie să fie ferită de influenţele nefaste ale celorlaţi, care, prin prisma adevărului lor personal consideră că binele lor este şi binele nostru. Este perfect în regulă ca persoane din aceeaşi familie să aibă adevăruri total opuse şi cel mai indicat este să ne vedem fiecare de calea sa.

Multă lume confundă iubirea cu ataşamentul. Atunci când vrem să îi convingem pe cei dragi să gândească şi să simtă exact ca noi, atunci e bine de ştiut că ne confruntăm cu un ataşament bolnav, care de fapt se rezumă la un egoism mascat. Pentru că dacă ei fac altfel decât noi, atunci simţim respingere, abandon sau trădare şi pentru a evita aceste angoase, dorim controlul excesiv, totul în numele iubirii. Nimic mai fals. Iubirea adevărată a celor dragi presupune să le oferim libertatea de a fi ceea ce sunt şi de a-şi urma propria cale spre ceea ce îi face fericţi, chiar dacă aceasta este mult diferită de a noastră. Nu este scris nicăieri că trebuie ,cu necesitate, să fim la fel dacă suntem rude, iubiţi, părinţi, copii, etc. Atunci când cei dragi se simt confortabil cu ceea ce sunt ei cu adevărat, iar noi îi acceptăm şi îi iubim exact aşa cum sunt, fără a avea pretenţii să ne dea ceva la schimb, să îi iubim doar pentru că există, iar noi suntem binecuvântaţi cu ei, atunci aceea este iubirea adevărată, care oferă doar pace şi linişte. Azi e o zi în care mulţi dintre noi ajung să simtă şi să înţeleagă aceste idei cu fiecare celulă, pentru ca mai apoi să poată lucra la acele ataşamente distructive.

Energia generală a zilei este predominată de foc. Focul distruge, dar şi purifică în acelaşi timp. De aceea tensiunile zilei ori ne ajută la vindecare şi la evoluţie, ori ne bagă în mocirlă şi mai tare. Depinde cum alegem să folosim puterea lui 7 azi, pentru că, utilizând faţa întunecoasă a acestei energii, ea va aduce neîncredere, precauţii paranoice, risipă de energie preţioasă (lipsă 3), precum şi o mare neîncredere în putere personală. Ajungem să lenevim (lipsă 6), să procastinăm, să nu ne mai îngrijim (lipsă 4), nu ştim cum să acceptăm darurile Univesrului, iar acesta ni le ia. Concentrarea pe negativ şi exagerarea răului face ca focul să ardă şi să facă totul scrum. Dacă unei persoane îi este frică de eşec, atunci exact de asta va avea parte. Frica este o cerere inconştientă către Univers, o dorinţă cu semnul minus, însă. Gândindu-ne azi prea mult la fricile noastre, energia magică a lui 7 ni le îndeplineşte. Iar unii dintre noi, evident, nu suntem capabili să ni le asumăm (lipsă 8), pentru că, bineînţeles, încă avem convingerea dezadaptivă că cineva sau ceva este vinovat de ceea ce ne-a făcut singuri cu mâna noastră (sau mai degrabă cu gândul) şi aşteptăm salvarea de pe urmă (lipsă 9). Deci, ideea este destul de clară: suntem susţinuţi de Univers, atâta timp cât gândurile noastre vibrează la unison cu sentimentele înălţătoare de iubire, cu dragostea sănătoasă pentru tot ce ne înconjoară şi atâta vreme cât suntem aliniaţi la adevăr, pentru că Universul respinge miciuna.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 07.12.2021 la ora 07:12 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7356

Anca SOFIAN

Deja ai votat!