MATRIŢA ZILEI – 08.12.2021/16.7.0.0.

111 7
222 8
6

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 8 şi simbolizează forțele materiale și este numărul reacţiei și al justiției echilibrante, vibrația cea mai puternică, căreia cu greu i te poți sustrage. Este cifra puterii și a bogăției, dar și a aprecierii lumești. 8 aduce azi forţă duritate, simţ practic, de afacere, dar traiectoria zilei este destul de complicată, există tendinţa de luptă, eforturi, pericole. Azi suntem calculaţi şi planificaţi, suntem capabili să atingem succese uimitoare, să iubim viața, peripețiile. Putem fi însă şi uşor încăpăţânaţi (111), mândri, impulsivi şi foarte autoritari. Totodată suntem calmi, comunicativi, cumpătaţi (222) şi jonglăm cu gândurile şi emoţiile pentru a fi în echilibru constant (6), în funcţie de cum se prezintă lucrurile în diferite momente ale zilei. Azi e util să ne să administrăm domeniile din viaţă, să organizăm, să prioritizăm și ne descurcăm de minune făcând asta (8). Pot exista azi şi anumite momente de criză existențiale, de ascensiune și cădere, de transformare personală, schimbări radicale în viața personală, în cea profesională, în statutul social sau în situația financiară. De dimineaţă şi până la sfârşitul zilei putem fi de mai multe ori ca legendara pasăre Pheonix care moare și renaște din propria cenușă. Energia zilei ne face să ne simţim confortabil în lumea materială, înconjurati de fapte tangibile, de oameni. Ziua devine extraordinara însă în momentul când ne conectăm la cunoaştere şi ne dezvoltăm latura spirituală și intuiția (7). Dacă simţim compasiune, dacă iertăm, accetăm şi oferim iubire putem avea şi mai multă împlinire.

În contextul vibraţiei generale a zilei şi a lunii, e util să ne folosim puterea pentru a contribui la crearea bucurii oriunde ne ducem. Să facem lucrurile cu voiciune, să ne ajutăm de tot ce ştim, să dezvoltăm relaţiile cu cei dragi. Există energie, voinţă, precum şi motivaţie.

Recomandarea zilei. Azi e util să evităm să ne dăm bătuţi prea uşor atunci când ni se ivesc în cale situaţii provocatoare. De asmenea e de preferat să ne amintim să ne manifestăm afecțiunea față de cei dragi și să lăsăm activităţile domestice pe planul doi- trei azi, întrucât energia zilei ne opreşte din a ne consuma energia în activităţi (lipsă 3) care ne lasă fără puteri (lipsă 4) şi energie şi care au un aport foarte mic la succesul nostru social. Adică, ştersul prafului sau datul cu mopul, călcatul, reparatul de lucruri prin casă mai pot aştepta puţin, deoarece putem rata oportunităţi sociale şi materiale. Atenţie totdată la ambiţie şi lăcomie, la emiterea de judecăţi false, la felul în care manipulăm sau ne lăsăm manipulaţi. Este util să ne concentrăm asupra recunoașterii propriei importanțe, a propriei valori și unicități, (lipsă 5) evitarea pe cât se poate a egoismului (lipsă 9), a orgoliului, a abuzurilor în scopuri personale și folosirea peste măsură a abilităților proprii, suprimarea și supunerea altora la voia proprie, neîncrederea în forțele proprii.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 08.12.2021 la ora 08:12.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8357

Anca SOFIAN

Deja ai votat!