MATRIŢA ZILEI – 09.12.2021/17.8.1.1.

11111 7
222 8
9

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 9, cifra intelectualităţii şi a spiritualităţii crescute. Azi exită tendinţa de a avea o viziune largă asupra lucrurilor şi asupra lumii. Suntem romantici, pasionaţi, impulsivi şi cu legături multilaterale, altruişti, nobili, activi şi entuziaşti. Energia lui 9 aduce o îndrăzneală anume şi o activitate mentală (1) şi spirituală (7) superioară, o inteligenţă clară. Putem simţi o dorinţă imensă de a-i ajuta pe ceilalţi, de a sluji ideilor, şi scopurilor umanitare (9). Azi simţim hotărâre şi ne asumăm acţiunile, faptele şi cuvintele (8), suntem conectaţi la planurile subtile care ne susţin atâta vreme cât suntem aliniaţi la emoţii ce au un nivel de vibraţie cu frecvenţă înaltă (222). Simţul vizionar este bine dezvoltat şi corelat cu energia lunară, a lui 3, cea a dragostei, a bucuriei şi compasiunii, ne ajută şi ne sprijină în căutarea de soluţii din lumile creative, inspiraţionale şi intuitive.

Este o zi în care e util să căutăm răspunsuri în lumea spirituală pentru că cele de care avem noi nevoie au prea puţină legătură cu lumea materială. E de preferat ca tot ce facem azi să fie făcut cu răbdare şi cu drag. Hotărârea de care spuneam mai sus răsare din certitudinea la nivel de suflet care ne împinge la acţiuni funcţionale şi altruiste.

Recomandarea zilei. Dorinţa noastră de a face bine se poate transforma azi cu uşurinţă într-o înfumurare egocentrică. Este util să fim atenţi la partea întunecoasă, la umbră, deoarece ne putem folosi greşit puterea vizionară şi atragem cele mai nepotrivite rezultate posibile. Putem să ne pirdem uşor răbdarea şi să devenim temperamentali şi e util să ne controlăm ieşirile. Avem nevoie de mai mult spirit practic (lipsă 6) şi de mai multă atenţie la detalii (lipsă 3) pentru că azi pare că nu ne pricepem foarte bine la oameni şi putem fi manipulaţi cu uşurinţă, pentru că încrederea în sine (lipsă 5)ne dă de furcă şi se manifestă doar dacă simţim un anume confort. E foarte uşor să picăm în capcanele frumos făurite ale orgoliului,  ale grandomaniei, nepăsării, a sfidării şi să hrănim cultul personalităţii. Este de preferat să deţimen în permanenţă controlului asupra propriilor emoţii şi gânduri şi să evităm extremismul şi situaţiile periculoase care apar ca ispite ale enrgiei lui 9 şi care sunt foarte tentante.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 09.12.2021 la ora 09:12.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9358

Anca SOFIAN

Deja ai votat!