MATRIŢA ZILEI – 10.12.2021/9.9.7.7.

111 77
222
99

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 1 şi aduce dinamism, recunoașterea propriei importanțe, a propriei valori și unicități în contextul viziunilor care apar miraculos din planurile subtile, mai aduce şi multă înţelepciune, o armonie între gânduri şi emoţii. Suntem energici (222), activi, orientaţi către scop (111) şi chiar dacă la capitolul voinţă avem ceva de lucru, suntem susţinuţi de o forţă invizibilă şi blândă, care ne împinge spre realizări şi obiective fără ca noi să muncim prea mult. E nevoie doar să fim într-o armonie perfectă cu legile divine ale Universului, să ne coborâm din minte în inimă şi să practicăm iertarea şi recunoştinţa (77). Azi avem un potenţial intelectual ridicat şi util să facem eforturi pentru a ne lărgi graniţele acestui intelect. Avem tendinţa de a învăţa şi de a transmite şi către ceilalţi ceea ce am învăţat, iar rezultatele sunt remarcabile (99).

Este o zi cu energie tare frumoasă care, dacă este folosită cu înţelepciune, ne aduce multe situaţii, oameni, circumstanţe şi evenimente atât de plăcute şi benefice. Surprize frumoase, miracole, minuni se pot petrece azi, pentru că şi energia lunii decembrie şi această perioadă încărcată de magie ne face să vibrăm în acord cu universul, pentru că începem să facem cumva un bilanţ al anului şi ne dorim să fim mai buni, mai omenoşi, să iertăm, să uităm ce a fost neplăcut, să căutăm bucuria oriunde: în copii, în luminiţe, în fulgii de nea, în mirosul de brad, în daruri, în cei dragi. În aer pluteşte o energie luminoasă cu care ne hrănim şi ne vindecăm, chiar dacă unii nu o văd. Ea există şi e în formare., La nivel de grup acest egregor al Crăciunului creşte frumos şi cu toţii contribuim cu lumina din noi la dezvoltarea sa. Important este ca această energie să fie menţinută pe tot parcursul anului şi a vieţii pentru a putea contura o realitate frumoasă şi de pace. Pentru a ne simţi întregi din nou, pentru a fi unul pentru toţi şi toţi pentru unul.

Recomandarea zilei. Bineînţeles că vor exista şi oameni care aleg să fie partea cealaltă a energiei de azi şi pot fi sabotaţi de orgoliu, de furie, de frustrări, ruşine şi vor avea tendinţa de a-şi irosi inutil resursele (lipsă 3) pe mici răzbunări, pe invidii, pe lăcomie şi avariţie (lipsă 6), pe pedepse aplicate celor care au alt adevăr (lipsă 8). Vor fi blocaţi în judecată, în capcana iluzorie a măştilor pe care le folosesc deoarece trăiesc în frica de a se arăta la modul autentic, de a fi respinşi şi neacceptaţi, pentru că imaginea lor de sine este în continuare sub nivelul de plutire (lipsă 5), iar asta îi face să simtă disconfort, durere şi suferinţă, atât din punct de vedere fizic, emoţional şi psihic . Totul începe de la acceptarea propriei persoane, de la a ne dezbrăca de orgoliu, de convingeri dezadaptive, de ruşine, de ideea validării exterioare, de a conştientiza că orice apare în calea noastră face parte dintr-un plan mult mai mare decât noi şi că orice situaţie vine ca o lecţie care ne oferă potenţial de creştere şi dezvoltare. Uneori e util să renunţăm la a mai ţine strâns de ceva. E util să ne arătăm vulnerabili, smeriţi şi să ne cultivăm încrederea în divinitate, pentru că ne susţine şi ne protejează, chiar dacă alegem să vedem doar jumătatea goală a paharului.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 10.12.2021 la ora 10:12.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1359

Anca SOFIAN

Deja ai votat!