MATRIŢA ZILEI – 11.12.2021/10.1.8.8.

111111
222 88

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 2 și cum noi ne aflăm acum într-un vârtej energetic în care este mare nevoie de echilibru, vibrația aceasta alină focul general al zilei. Este util să fim tari, să nu ne lăsăm pradă manipulărilor și fricilor. Izvorul acţiunilor independente sau individualitatea (111111), credinţa, voinţa, puterea, sistemul psihic, Ego-ul, reprezintă centrul instinctiv al omului și azi dă un pic pe dinafară, iar în combinație cu puterea uriașă a lui 8 aduce azi destule tensiuni, orgolii și lupte mai mult sau mai puțin utile. Există tendința de a influenţa lumea exterioară şi se observă mici nuanțe spre dictatură, indiferent de domeniul în care ne aflăm. Există o anumită forţă psihică foarte dificil de controlat. De aceea, vibrația lui 2 împreună cu echilibrul trinitar din căsuța lui 2 (222) au menirea de a tempera, de a aduce o intuiție blândă care să calmeze spiritele, care să presare diplomație și cumpătare asupra a ceea ce pare că e ca o furtună iscată așa deodată. Dacă ne centrăm pe inimă, pe suflet și ne folosim de energia zilei 2, precum și de 3-ul lunii decembrie ne putem adapta și putem face față provocărilor de azi care e drept că sunt destul de mari. Pe de altă parte, simţul datoriei şi responsabilităţii este foarte dezvoltat (88).

Recomandarea zilei. Azi punctualitatea și promisiunile îndeplinite sunt literă de lege. Asumarea aceasta, iubirea, determinarea, calmul ajută la crearea unei zile dinamice și plină de acțiune la modul extraordinar, dacă reușim să ne echilibrăm instinctele, gîndurile (lipsă 6). Totodată aduce și adaptabilitate și sinteza informațiilor (lipsa 3), astfel încât, dacă sunt puse cap la cap cu calm și cu înțelepciune (lipsă 7), accesând vocea interioară (lipsă 5), ne pot fi de mare folos și din haosul de gânduri și idei putem fi binecuvântați cu viziuni asupra perioadei care vine și care poate aduce împliniri și vindecări magice (lipsă 4). E util să putem accesa aprecierea interioară pentru că doar așa ne simțim în stare să răsturnăm munții. Pe plan romantic e posibil să avem parte de un episod de iubire ca în filme și tindem spre sacrificii uriașe în numele iubirii. E de evitat orice tip de luptă sau joc de putere ce presupune forța și orgoliul pentru că 2-ul general al zilei (energia feminină, apa, stinge focul, energia masculină) va proteja și va sprijini calmul și armonia, iar cei se lasă prinși în vârtej au parte de durere, suferință, frustrare și evident, vor hrăni această realitate disfuncțională. Este o zi tensionată, dar marea majoritate a oamenilor care au înțeles despre cum se poate lucra cu aceste energii, va trece fără prea mari dificultăți peste aceste valuri de energie care vin ca test pentru noi, la nivel de luna decembrie. E benefic și util să ne menținem vibrația la niveluri cât mai înalte, pentru că suntem încercați în aceste zile. Cu iubire și recunoștință, cu aliniere minte, suflet, vorbă faptă și depășim această perioadă.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 11.12.2021 la ora 11:12.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2358

Anca SOFIAN

Deja ai votat!