MATRIŢA ZILEI – 12.12.2021/11.2.9.9.

11111
22222
99

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 3 și simbolizează principiul creşterii şi a dezvoltării. Când energia iniţiatoare a cifrei 1 se uneşte cu energia germinativă a cifrei 2, apare întruchiparea , rodul, fructul, simbolizat de cifra 3. Este o zi explozivă cu o energie debordantă și aduce și o luptă crâncenă între gânduri obsesive (11111) și emoții intense (22222). Energia zilei este foarte tensionată și este util să practicăm, foarte mult, azi stăpânirea de sine. Orice acțiune făcută sub impulsurile puternice, poate stârni adevărate uragane, iar vorbele tăioase sfârtecă din orice înseamnă relație. Mândria, dorința de independenţă, ambiţia și puterea aduc o mică dictatură cu acte în regulă. Ele se nasc din răni mai vechi care se deschid în această perioadă cu scopul de a se vindeca, de a se curăța (99), retrezesc dureri ascuțite și insuportabile și evident, vor să fie închise la loc cu orice preț. Transformarea este necesară și acum este momentul potrivit de a înfrunta ceea ce am ascuns sub preș, cu mult efort.

Azi controlul ne scapă din mâini și orice am face, ceea ce a fost tăinut cu atâta măiestri, apare la suprafață. Scheleții din dulap ies cu sau fără voia noastră și iată, nu avem niciun control. Ne ieșim din fire și ne simțim încolțiți, ca o fiară care știe că rana îi va aduce sfârșitul, dar se apără în continuare, nu renunță. Din aceste răni vom avea tendința de a ataca, ori de a fugi, evita, ori de a rămâne pur și simplu paralizați de aceste emoții atât de intense și de răscolitoare. Energia perioadei le redeschide pentru a putea fi vindecate, pentru că trecerea în noua etapă să se facă fără urme ale trecutului. Si aici avem două variante: ori vindecăm și curățăm mizeria care dă pe dinafară, ori râmânem blocați în această angoasă, în această stare de neputință și disperare. Avem tendința de a ne lupta pe viață și pe moarte, de a arunca în stânga și în dreapta cuvinte cu impact puternic. Avem însă de ales. Rănile noastre oare vor durea mai puțin dacă vom răni și noi pe cei din jurul nostru, din egoism și din sentimentul de nedreptate? Există tentația invidiei, care este cealaltă fața a admirației, dar pe care mulți o aleg, deoarece sunt atât de concentrați pe exterior, în loc să își folosească energia debordantă pentru a crea ceva benefic pentru creșterea lor și pentru că e calea cea mai simplă de a face față la haosul de sentimente, emoții ce se amestecă, într-un compus extrem de periculos, cu gânduri despotice și disfuncționale.

Recomandarea zilei. Testul de ieri continuă și azi și de aceea este tare util să facem, în continuare, eforturi de centrare și echilibrare (lipsă 6) a tot ceea ce înseamnă gânduri (aminitiri, proiecții, scenarii) și emoții. Diplomația și calmul, sunt azi scuturile cele mai eficiente în războiul interior care s-a iscat deodată, și nu întâmplător, pentru că în planurile subtile războiul este crunt, de neimaginat și evident vibrațiile puternice ale univesrsului, se propagă și în lumea materială, în existența noastră. Lumea nevăzută este și ea provocată maxim în aceste clipe, iar noi putem susține lumina prin controlul (lipsă 8) pe care îl putem exercita asupra a ceea ce gândim, simțim și facem, precum și asumarea responsabilităților cu privire la consecințele acestor acțiuni. Ca eventuale aspecte negative pot fi enumerate superficialitatea, prefăcătoria, tendinţa de a parveni, manipula, păcăli şi ostentaţia. Avem nevoie de un efort destul de mare (lipsă 4) pentru a ne însuşi versiunea noastră de lumină, pentru a accesa credința, înțelepciunea jur (lipsă 7). Forța foarte puternică de a minţi aduce minciuni lui va fi grandioase şi credibile, dar care însă vor fi demascate de Univers, întrucât acesta nu poate fi păcălit (lipsă 3). Este o zi foarte provocatoare și este util să ne luăm pauză atunci când totul devine foarte presant, să ne căutăm pe dinăuntru încrederea în noi (lipsă 5) pe care am alungat-o în această învălmășeală de simțire și de gânduri. E nevoie de respirație adâncă, de ventilare de urgență a gândurilor și emoțiilor. Sunt ale noastre, create de noi și este necesar șă ni le asumăm, dacă dorim ca durerea să se oprească, dacă dorim ca energia lui 3, cea a schimbării și a adaptabilității să ne susțină iar în viața noastră să strălucească din nou soarele, iar voiciunea să ne cuprindă blând și benefic.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 12.12.2021 la ora 12:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3352

Anca SOFIAN

Deja ai votat!