spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 18.02.2022/17.8.15.6.

MATRIŢA ZILEI – 18.02.2022/17.8.15.6.

111 7
2222 5 88
6

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia zilei de azi este dată de energia cifrei 9 și este una debordantă, care aduce compasiune, înţelegere şi blândeţe. Totodată, empatia şi generozitatea sunt principalele direcţii pe care se construiesc în această zi spiritualitatea, intelectul dezvoltat, viziunea largă asupra lucrurilor, altruismul, filantropia, entuziasmul, dăruirea necondiţionată, puterea de acceptare şi iertarea. 9 aduce o varietate de exerienţe pentru a ne putea lărgi viziunea şi a ne întări puterea personală. Dacă ştim să ne folosim de răbdare, înţelegere şi toleranţă şi evităm judecăţile şi critica, avem parte de o mulţime de surprize plăcute şi de o zi excepţională. Se trezeşte la viaţă azi şi simţul creator şi este util să ne ajutăm de acesta pentru a ventila anumite emoţii ce ne sâcâie şi ne provoacă anumite trăiri încărcate de suferinţă. Muzica, pictura, lectura sau scrisul pot să ne vindece în moduri miraculoase. Cei care sunt mai puţin înzestraţi cu aceste abilităţi pot doar să se bucure de notele muzicale, pot să soarbă din priviri o pictură sau se pot delecta cu o carte bună în care se regăsesc. Ne angajăm azi în diverse servicii altruiste şi ne folosim de puterea vindecătoare a unei vorbe bune, a unei îmbrăţişări sau a unei acţiuni ce are drept scop îngrijirea şi alinarea unei persoane aflate într-o durere fizică sau sufletească. Vibraţia lui 9 de azi deţine calităţile cifrelor 1 – ideile, independenţa, curajul, acţiunea inspirată şi cele ale lui 8 – puterea, banii, statutul şi care ne susţin în luarea deciziilor şi în preluarea controlului cu răbdare, toleranţă şi cu bună înţelegere a celor din jur şi a nevoilor lor în scopul ajutării acestora să şi le satisfacă.

Azi este mai mult despre emoţii (2222) decât despre raţiune, forţa psihică fiind echilibrată (111) şi ne susţine în această energie blândă. Este mai mult despre a simţi, a intui (5), decât despre a judeca. Treburile de azi cer atenţie, răbdare, organizare, gestionare (88) şi suntem aplecaţi spre relaţii, spre activităţi domestice, spre exemplu o curăţenie generală, o reîmprospătare a căminului şi folosind-ne de simţul practic, creăm o armonie în spaţiul nostru familiar (6). Ori de câte ori experimentăm suferinţă, conflict sau frustrare, universul ne trimite mesajul clar (7) că facem ceva nepotrivit şi în dezacord cu fiinţa noastră.

Totodată ziua de azi are predispoziţie spre răsturnări bruşte de situaţie, evenimente neaşteptate ce aduc schimbări majore. Sunt utile reflecţia interioară, liniştea şi pacea dacă avem momente în care ne simţim copleşiţi. De asemenea, este util de știut că Luna Plină de aseară ne împinge la o curăţenie interioară şi e un moment optim de a începe ceva nou. Ne putem simți ciudat, întocmai ca energia lui 9, iar acum este momentul de a ne elibera de orice emoție negativă. Schimbările de stare, anxietatea dau târcoale, cei meteosensibili vor simți în corp aceste energii puternice.

Linia 258 , linia relaţiilor, a familiei, a prieteniei este azi vedetă. Este caracterizată de verbul “a face” şi dacă tot dorim să facem ceva, putem continua seria de demontare a convingerilor limitative, de data asta în sfera relaţiilor. Exerciţiul de azi ne aduce principalele convingeri aflate în programele noastre, culese din mentalitatea poporului român, precum şi modalităţi de destructurare a lor.

 

RELAŢII
Convingeri Limitative Disfuncţionale care sabotează Legile Spirituale Universului Noi Convingeri Sănătoase care respectă Legile Spirituale ale Universului
Oamenii sunt neserioși. Cei mai mulţi oameni sunt serioşi. Atrag în viaţa mea oameni serioşi.
Nu găsești seriozitate în ziua de azi. Sunt foarte multe persoane serioase în ziua de azi.Atrag în viaţa mea persoane serioase.
Oamenii încearcă să profite de tine. Oamenii vor să colaboreze corect cu mine.
Sunt singura persoană care face lucrurile cum trebuie. Toţi cei cu care colaborez fac lucrurile cum trebuie.
E greu să păstrezi o relație. E uşor să păstrezi o relaţie atunci când ştii ce să faci.
Căsătoria este o colivie. Căsătoria este cea mai bună cale de evoluţie personală şi spirituală.
Iubirea necondiționată e un mit. Iubirea necondiţionată există atunci când ştii cum s-o accesezi.
Dacă mă cunoaște cineva așa cum sunt nu m-ar putea iubi. Am calităţi pe care oricine le-ar preţui pentru totdeauna.
Bărbații caută menajere, nu partenere de viață. Bărbaţii caută partenere de viaţă.
Femeile caută o sursă de bani, nu parteneri de viață. Femeile caută parteneri de viaţă.
O să mă plictisesc cu un singur bărbat/femeie toata viața. O să fie distractiv şi provocator să evoluăm împreună.
Mai devreme sau mai târziu și el/ea se va plictisi de mine. Pentru că eu cresc în permanenţă şi el/ea va fi interesat(ă) de mine în permanenţă.
E mai greu să iei decizii în doi. E mai constructiv/înţelept să iei decizii în doi.
O relație serioasă îmi va răpi libertatea. O relaţie serioasă îmi va permite să fiu cine sunt cu adevărat.
Nu voi mai putea dispune de spațiul/ timpul meu așa cum vreau. Am spaţiul/timpul meu la fel cum el/ea o să aibă spaţiul/timpul lui/ei.
Dacă îmi permit să iubesc pe cineva cu tot sufletul, voi suferi enorm când mă va dezamăgi. Iubirea înseamnă eliberare de aşteptări de la cealaltă persoană.
Dacă fac un copil îmi voi pierde libertatea de acţiune. Un copil o să mă ajute în evoluţia mea personală şi spirituală.
Căsătoria s-ar putea să mă împiedice să-mi realizez visele legate de carieră. Pot avea în acelaşi timp o căsătorie armonioasă şi cariera pe care mi-o doresc.
Dacă am noroc în dragoste, s-ar putea să am ghinion la bani/ sănătate. Am noroc în acelaşi timp şi în dragoste, şi în bani, şi în sănătate.
Este o pierdere de vreme să mă ocup cu lucruri casnice – asta mă așteaptă într-o căsnicie. Pot angaja pe cineva pentru lucrurile casnice pe care nu-mi place să le fac.
Toți bărbații buni/femeile bune sunt luați/luate deja. Atrag în viaţa mea bărbatul/femeia ideal(ă) pentru mine.
Am așteptări mari de la ceilalți şi s-ar putea să fiu dezamăgit(ă). Fericirea mea nu e construită pe aştepări mari de la ceilalţi.
Mă tem mai mult de singurătatea într-o relație, decât de singurătatea efectivă. Eu însumi(însămi) sunt responsabil(ă) de cum mă simt atât în într-o relaţie cât şi ca persoană.
Mă simt foarte bine când sunt doar eu cu mine. Eu însumi(însămi) când mă simt bine şi când nu, indiferen de mediul exterior.
Nu pot să mă implic 100% într-o relaţie. Mă implic 100% în tot ceea ce fac.
O relaţie înseamnă compromis. O relaţie însemnă evoluţie personală şi spirituală.
O relație = probleme noi pe care nu le-aș avea dacă aș fi singur(ă) (diavolul pe care-l cunosc). O relație = provocări ce mă ajută să cresc, provocări pe care nu le-aș avea dacă aș fi singur(ă).
Nu o să mai pot cheltui banii cum vreau eu. Înţeleg tiparul financiar al partenerului/partenerei şi valorile lui/ei.
Nu știu nici un cuplu fericit. Există foarte multe cupluri fericite.
Să fiu într-o relație = să sacrific părți din mine. Să fiu într-o relație = să cunosc părţi din mine dspre care nu ştiam că există.
Nu știu cum e să fiu cu cineva. Învăţ cum e să fii cu cineva.

 

Recomandarea zilei. Armonia vine din credinţă, din bunătate, din iubire, din echilibrul dintre suflet şi minte. Pentru ca rodul dintre sentimente şi gânduri să existe (lipsa 3) este necesar să ne adaptăm la schimbări, să ne dăm voie să ne transformăm (lipsă 9), să renunțăm la orgoliu. Multă atenţie la anumite excese alimentare pentru există riscul de a ne îmbolnăvi la nivelul sistemului digestiv (lipsă 4). Oferim de la noi, fiecare după posibilităţi iar asta ne aduce o reală bucurie . suntem plini de compasiune, ni se trezesc pasiuni, avem mintea clară şi deschisă, înţelegem dincolo de ceea ce ne apare în cale, dar totodată ne putem manifesta umbra dând dovadă de răzbunare, putem fi neiertători şi cruzi, agresivi chiar, melodramatici şi facem din ţânţar armăsar. De aceea este util să ne observăm gândurile, emoţiile, orgoliul şi să le temperăm atunci când ies din matca lor firească.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 18.02.2022 la ora 18:02.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9268

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
22.7 ° C
22.7 °
21.6 °
42 %
3.2kmh
100 %
joi
23 °
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...