joi, iunie 30, 2022
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 31.05.2022/15.6.9.9

MATRIŢA ZILEI – 31.05.2022/15.6.9.9

11    
222 55  
3 6   99


FOC
– 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 –1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația de azi este dată de energia cifrei 4 și încheie luna mai, luna a 5 a, cea a aventurii, a nonconformismului, a ieșirii din tipare într-o manieră cumva disciplinată, ordonată și cu detereminare de a munci și de a construi mai departe edificiile echilibrului pe toate planurile, ce au nevoie de o bază materială solidă, de iubire, bunătate și toleranță față de semenii noștri, de altruism și de eliberare de cioturile trecutului. Este o zi cu multă putere de muncă ce se manifestă vesel, cu inițiativă, cu versatilitate și adaptabilitate la situațiile și evenimentele exterioare, dar în același timp și cu o oarecare rigoare și seriozitate.

Planul ideilor este purtat azi de mintea ageră și de intelect cu o viteză uimitoare, însă capacitatea de concentrare este destul de scăzută (11). E nevoie de puțină ordine în gânduri, iar asta se poate obține prin meditație, prin plimbări în natură, exerciții de respirație. Totodată suntem echilibrați pe plan emoțional si avem suficientă energie (222). Suntem într-adevăr foarte optimiști (3) și avem impulsul de a ne apuca de o mulțime de lucruri în același timp, de aceea este util să menținem starea de prezență și să ne observăm. E musai să facem ceva în așa fel încât să ne relaxăm puțin, întrucât suntem încordați și foarte nerăbdători.

Este de preferat să înțelegem că avem nevoie să fim atenți la asumarea și integrarea unor sacrificii pe care e posibil să le facem azi din impuls, agitație sau pentru a căuta o anumită validare exterioară, pozând în salvatori (99). E posibil să aducă ceva neplăceri, de aceea este util să ne folosim de vocea interioară, de intuiție (55), de ceea ce ne transmite sinele autentic pentru a evita căderea în această capcană. Tot ce avem de făcut este să aplicăm intuiția practică prin acțiuni pline de iubire necondiționată pentru a atinge o armonie deplină (6), oferindu-ne și oportunitatea uriașă de a ne dezvolta pe plan spiritual, mai ales că azi predomină acțiunile (linia 258) pe plan material (linia 369).

Recomandarea zilei. La final de lună mai, putem face o retrospectivă a ei, în ideea de a observa cum am reacționat în această perioadă destul de sofisticată și de atipică. Este util să vedem ce anume am făcut diferit și care ne-a schimbat viața într-un mod benefic, e util să ne reconfigurăm prioritățile pentru a putea intra cu o claritate mentală mai puternică în luna iunie, luna a 6-a, luna armoniei, a iubirii și a echilibrului.

Exercițiul de final de lună este simplu, are fix 5 direcții pe care e util să le reașezăm pentru a ne putea continua periplul în această perioadă destul de confuză și tulbure.

Mai jos sunt 5 provocări care trebuie rezolvate într-o ordine. Ele sunt asociate cu principalele aspecte din viață. Ordinea în care vom alege, reprezintă ordinea priorităților din viață.

Iată care sunt:

  1. Sună telefonul.
  2. Plânge copilul.
  3. Sună cineva la ușă.
  4. Am lăsat rufele la uscat afară și tocmai a început o ploaie torențială.
  5. Nu am închis robinetul în bucătărie și a început să curgă apa pe jos.

În ce ordine le vom pune?

 

Iată și interpretarea lor: (Telefonul reprezintă munca, ușa reprezintă prietenii, copilul reprezintă familia, rufele reprezintă banii, iar robinetul reprezintă sexul).

Succes în prioritizare!

Să vină vara!

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 31.05.2022 la ora 05:31. 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4566

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următorLa mare, la soare… (4)
Botoșani
cer fragmentat
36.4 ° C
36.6 °
34 °
23 %
3.4kmh
51 %
joi
36 °
vin
32 °
sâm
34 °
Dum
32 °
lun
34 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9430

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Începuseră bine, dar am rămas cu începutul.

EDITORIAL

Faptul că la începutul săptămânii trecute subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a murit după ce un foișor s-a prăbușit peste el în timp ce...

EPIGRAMA ZILEI

Se zvonește că soborul Spre sfinți făcut-a demers Ca din când în când contorul Să se învârtă ... invers! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...