spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialBanii cheltuiți pentru sănătate aduc cel mai mare folos! WorkTape Medical:...

Banii cheltuiți pentru sănătate aduc cel mai mare folos! WorkTape Medical: centru de fiziokinetoterapie și recuperare medicală din Botoșani DIFERIT ȘI MODERN

”Recuperare medicală bine făcută” este sloganul WorkTape Medical Botoșani pe care îl respectăm cu desăvârșire.

După 3 ani de funcționare într-un spațiu mai restrâns, dar în care nu s-a făcut niciun fel de rabat de la calitatea actului fizioterapeutic, datorită creșterii masive a numărului de pacienți convinși de eficiența centrului de recuperare WorkTape Medical, activitatea a fost relocată în 2019, într-un spațiu modern, amenajat la standarde occidentale, complet dotat pentru specificul activităților de recuperare medicală.

Fizioterapeutul Mihai Venedict, fondatorul centrului medical, are intenția de a nu se opri cu investițiile, dorind să păstreze dotarea și calitatea serviciilor medicale la cele mai ridicate standarde: ”De 5 ani de când suntem în sistemul medical privat am revoluționat abordarea în ceea ce privește recuperarea medicală prin tehnici, metode și aparate de ultimă generație. Proiectul nostru este într-o continuă evoluție pe toate planurile”, spune Mihai Venedict.

WorkTape este singurul centru de recuperare medicala din județ dotat cu sistem de decontaminare a aerului Alfatech, făcând extrem de sigură activitatea de recuperare a pacienților. Igiena și siguranța este respectată cu strictețe, pentru că cel mai important lucru este menţinerea stării de sănătate şi calitatea vieţii pacienţilor.

Tot unic în Botosani este Sistemul de Elongații TRAComputer cu Diatermie şi impulsuri, atât de necesar pentru tratarea afecțiunilor la nivelul coloanei vertebrale. Sistemul permite o reducere a presiunii asupra orificiilor intervertebrale, ameliorând discurile intervertebrale și calmând nervii iritați de la nivelul coloanei vertebrale. În mod cert, toate persoanele care au probleme cu spatele au nevoie de proceduri cu acest aparat.

Pacienții care trec pragul centrului de fiziokinetoterapie WorkTape sunt tratați de o echipă de profesioniști, formata din 10 fizioterapeuți, 2 antrenori personali de fitness certificați, 4 medici (recuperare, reumatologie și neurologie). Pacienţii sunt inițial evaluați din punctul de vedere al bilanțului articular, al tensiunii arteriale, al nivelului de oxigen din sângele arterial, al greutății, primind și recomandări legate de o dietă echilibrată, în funcție de particularitățile fiecăruia. De asemenea, fiecare pacient beneficiază pe parcursul ședințelor de o atenție deosebită, tratamentele de recuperare medicală fiind personalizate și adaptate tratării fiecărei afecțiuni astfel încât, la încheierea tratamentului de fiziokinetoterapie, atât pacienții, cât și echipa de medici curanți să fie mulțumiți de rezultatele obținute.

Pacienții pot opta pentru abonamentul WorkTape 2022 cu cea mai mare reducere din an!

Doar 300 lei.

Voucherul Abonament WorkTape Premium pentru Sănătate 2022 include:

2 consultații de specialitate recuperare/reabilitare, reumatologie, neurologie cu:

  • Discount 50% Pachet întreținere (kinetoterapie & masaj)
  • Discount 30% Pachet proceduri recuperare medicală (Fizioterapie)

WorkTape oferă și cadoul de Moș Crăciun, toată luna decembrie 2021, ce constă in 5 ședinte Elongatie cu Diametrie și Impulsuri TRAComputer la prețul de 300 lei.

În plus, se oferă reducere de încă 20% pentru elevi, studenți și pensionari la toate pachetele.

Sedintele de masaj terapeutic se desfasoara într-un cadru plăcut ambiental. Doritorii unei ședințe de masaj performant pot experimenta mai multe elemente, cum ar fi ventuzele.  Terapia cu ventuze oferă mai multe avantaje, printre care și creșterea circulației sanguine la nivelul mușchilor și țesuturilor, la aprovizionarea cu oxigen a celulelor, la inlăturarea nodurilor și la eliberarea și scurgerea excesului de fluide și toxine.

NOU

În cadrul WORKTAPE FITNESS pacienții pot efectua ședințe cu antrenori personali certificați, care dezvoltă tehnici de recuperare fizică prin implementarea kinetoterapiei în fitness.

Medicina sportivă a fost si ea abordată în cadrul WorkTape Medical, unde se poate realiza bandajarea neuromusculara (Medical Taping) cea mai noua metoda de tratament în recuperare medicală.  Spre deosebire de benzile sau feşele uzuale,  banda kinesiologică Cure Tape deţine o elasticitate similară cu cea a pielii umane (130%-140%) și permite mișcarea, declanșând astfel procesul propriu al organismului de autovindecare.

Copiii care prezintă afecțiuni pot beneficia de ședințe de kinetoterapie cu beneficii în creștere și dezvoltare armonioasă, antrenarea musculaturii, educarea respirației, antrenarea echilibrului, evitarea menținerii pozițiilor vicioase, antrenarea la efort, menținerea mobilității articulare, stimularea sistemului circulator.

Pe lângă serviciile si facilitățile medicale oferite, în cadrul centrului se pot achiziționa produse naturale, siropuri Orange Valley, geluri si suplimente alimentare atât de necesare organismului.

Campania IMPREUNA CUCERIM LAPONIA

La doi ani de la ultima campanie dedicată campionului mondial la ultramaraton, WorkTape a decis implicarea împreună cu Iulian Rotariu în campanie intitulată „Împreună cucerim Laponia„. Campania  dorește susținerea lui Iulian Rotariu care a reușit performanțe incredibile prin participarea la mai multe maratoane deja mediatizate pe plan național și totul pentru a susține cauza copiilor cu autism din Botoșani.

DONAȚI minim 100 lei pentru a putea face încă un pas pentru ca Iulian să reușească să se înscrie la următoarea competiție care va avea loc în Laponia (ianuarie 2022). Fiecare donator (după posibilități) primește super calendarul WorkTape Medical 2022 și totodată face o faptă bună atât pentru un supercampion, cât și pentru copiii cu autism.

Calendarul îl puteți achiziționa de la sediul WorkTape Medical până cel târziu 23 decembrie, în limita stocului disponibil. Calendarele sunt ediție limitată, de o calitate excepțională și semnate de campionul botoșănean Iulian Rotaru

Hai să facem o faptă bună și să cucerim împreună Laponia!

Vino la o recuperare medicală bine făcută, în siguranță pentru sănătate, imunitate și longevitate!

Pentru programări sunaţi la 0758.959.677. Ne găsiți pe Bulevardul George Enescu 9C, capăt 1, stația taxi, clădirea nouă, demisol.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.7 ° C
14.3 °
13.6 °
48 %
3.3kmh
93 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...