spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăAdvertorialIdei de cadouri pentru baby shower: iată de ce ar avea nevoie...

Idei de cadouri pentru baby shower: iată de ce ar avea nevoie viitoarea mămică

Petrecerea baby shower servește, mai ales, pentru la sărbătorirea sosirii unei noi vieți într-o familie. Dar este și o ocazie de a da o mână de ajutor viitorilor părinți cu acele lucruri esențiale în viața de zi cu zi a unui bebeluș, dar esențiale și pentru mămică. Ideea unui cadou pentru baby shower este tocmai aceea de a colabora individual cu lucruri mărunte pentru a economisi timp părinților și multe ieșiri. Poate fi si un ajutor de grup, reunind mai multe persoane pentru a cumpara un cadou mai mare, mai scump si mai necesar, cum ar fi un carucior sau un fotoliu pentru alăptare.

Cadouri pentru mamă

Dacă viitoarea mamă face parte din familie sau este o prietenă foarte apropiată, puteți să luați în considerare, în primul rând, să aruncați un ochi la haine de gravide. Trebuie doar să cunoașteți măsurile mămicii și să optați pentru haine gravide în stilul personal al acesteia. Având în vedere că sarcina durează 9 luni, nu poți avea niciodată suficiente haine gravide, iar acestea obișnuiesc să fie mult mai confortabile decât hainele normale. Desigur, optați pentru haine gravide doar dacă știți că persoanei îi vor plăcea, dacă nu, puteți opta oricând pentru un card de cumpărături.

De asemenea, o viitoare mămică poate avea nevoie de o pernă de dormit, care să o ajute să se odihnească pe toată perioada sarcinii, o pernă de alăptare pentru când viitorul bebeluș se va naște, creme de corp, uleiuri sau tratamente pentru piele și picioare. O idee excelentă sunt și cărțile tematice, cu subiecte precum sarcina, nașterea sau primii ani de viață ai copilului sau albumele foto în care să pună primele amintiri.

Dacă aveți un buget mai mare, puteți chiar să alegeți un fotoliu sau un balansoar special pentru alăptare. Acestea sunt proiectate pentru ca mama să stea confortabil în timp ce alăptează copilul și să îl legene în același timp.

Cadouri pentru bebeluș

În ceea ce privește bebelușul, aici cadourile sunt mult mai multe și mult mai diverse. Bebelușii au nevoie de mult mai multe lucruri în primele luni de viață. Poți opta pentru accesorii de baie precum șampon, săpun, termometru de apă sau chiar o cadiță specială pentru bebeluși. O trusă de igienă este și ea o idee bună. Aceasta poate să conțină o forfecuță și o perie pentru păr, o unghieră, un termometru pentru bebeluș și un aspirator pentru secreții nazale. Alte idei bune pot fi jucăriile moi, pentru dinți, tacâmuri și recipiente speciale pentru începerea diversificării, așternuturi, păturici sau scutece de bumbac sau muselină.

Poți opta și pentru un ham bebe, un articol pe care din ce în ce mai multe mămici încep să îl folosească. Un ham bebe îl va ajuta pe cel mic să învețe să meargă independent și să fie în siguranță în același timp. Folosind un ham bebe nici mama sau tatăl nu se vor mai apleca și astfel for evita durerile de spate care vin odată cu perioada învățării primilor pași. Viața părinților și a celui mic va fi mult mai bună utilizând un ham bebe.

O altă idee bună este un balansoar electric pentru bebeluș, care să îl legene automat. Acesta va da o pauză noilor părinți. Căruciorul este și el esențial când ai un nou-născut, la fel și scaunul de mașină, însă aici ai nevoie de opinia părinților pentru că sunt articole foarte importante. Puteți să optați și pentru un port bebe sau marsupiu, pentru că este foarte practic atunci când părinții trebuie să stea cu cel mic, dar au și treabă de făcut sau când vor să îl plimbe pe cel mic într-un mod confortabil, fără a fi nevoiți să care căruțul.

Bineînțeles, scutecele absorbante și șervețelele umede nu sunt niciodată suficiente, deci puteți să le luați cât de multe noilor părinți. Atenție, însă, la numărul scutecelor. Hainuțele sunt și ele o idee bună, dar, de asemenea, bebelușul va crește foarte repede și nu este nevoie să luați mai multe haine în aceeași mărime pentru că cel mic nu va apuca să le poarte sau nu le va purta decât o dată.

Dacă bebelușul nu este alăptat la sân, biberoanele sunt esențiale. Un sterilizator cu funcție de încălzire a laptelui poate ușura mult viața noilor părinți. Suzetele pentru colici pot fi, de asemenea, un cadou potrivit pentru un baby shower.

Este foarte puțin probabil să dați greși cu unul dintre aceste cadouri, iar dacă știți că viitorii părinți au o listă de produse pe care și le doresc, va fi cu atât mai ușor să achiziționați un cadou. Trebuie doar să îl alegeți având în minte persoana pentru care îl cumpărați și ce îi va folosi acesteia atât pe timpul sarcinii, cât și după ce cel mic se va naște. Este o perioadă frumoasă, dar și dificilă pentru noii părinți și pot beneficia de ajutor din plin.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
5.3 ° C
8.8 °
4.4 °
91 %
1.1kmh
7 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...