marți, mai 14, 2024
AcasăAdvertorialCompania Alexiana Group livrează și montează uși de garaj și în Botoșani

Compania Alexiana Group livrează și montează uși de garaj și în Botoșani

Pentru cei care se pregătesc să comande ușa de garaj de care au nevoie Alexiana Group poate fi soluția. Vorbim despre un furnizor care poate pune la dispoziția clienților săi servicii complete și beneficii unice. Iată despre ce este vorba.

 

Ușa de garaj, o alegere care poate influența confortul și economia de energie

 

V-ați gândit vreodată cum puteți menține în garaj o temperatură optimă? Pentru că și aici încălzirea sau menținerea aerului rece pe timp de vară reprezintă costuri de întreținere pe care le puteți optimiza. Desigur, fără să faceți rabat de calitate sau confort. Element cheie aici este nimic altceva decât calea de acces, respectiv ușa de garaj. Cele secționale, dar și cele tip rulou ce sunt în oferta de la Alexiana Group sunt cunoscute pentru efectul de izolare termică și fonică. Asta rezultă când alegi ușa de garaj realizată din materiale trainice – în acest caz fiind vorba de panouri elvețiene, din oțel galvanizat, umplute cu strat de spumă poliuretanică. Altfel spus, după ce închizi ușa de garaj e mai liniște, iar punțile termice sunt eliminate.

 

Mai mult decât atât, în termeni de confort și ușurință de folosire a ușii de garaj vorbim și când vine vorba despre închiderea și deschiderea acesteia. Ușile de garaj de la Alexiana Group sunt dotate cu sistem automat. Asta înseamnă că vor fi acționate din telecomandă sau din aplicația dedicată. Caz în care nu trebuie să fiți neapărat în proximitate pentru a deschide sau închide ușa. Cu atât mai practică este varianta, cu cât folosim atât de des acest dispozitiv mobil.

 

Aspecte la care să fiți atenți când comandați o ușă de garaj

 

Probabil că înainte de a comanda o ușă de garaj veți prospecta piața, mai cu seamă veți compara prețurile. Atenție însă, mai bine nu puneți prețul pe primul loc. Pentru că ceea ce vă interesează este, în primul rând, să fie o ușă de garaj proiectată după dimensiuni specifice garajului vostru, deci nimic standard. Mai apoi este vorba de aspecte practice, ce țin de funcționalitate și eficiență și, nu în ultimul rând, de partea estetică.

 

Veți căuta, cel mai probabil, păreri din rândul celor care au mai colaborat cu furnizorul în cauză. Mai simplu de atât este să adunați toate aceste informații direct de la sursă. Accesați pagina oficială alexiana.ro și descoperiți aici modele usi de garaj Radauti, uși de garaj secționale, dar și cele de tip rulou. Un preț estimativ îl puteți obține dacă folosiți calculatorul virtual și în cele din urmă puteți solicita și oferta personalizată.

 

Fiți atenți la ofertele curente pe piața de profil. Nu toți furnizorii vă oferă beneficii unice precum sunt cele obținute în calitate de client la Alexiana Group: până la 11 ani de garanție, respectând revizia din doi în doi ani după montaj. Prima de acest fel este gratuită. De asemenea, veți avea parte de soluții tehnice gratuite, de măsurători realizate la fața locului gratuit, dar și de transport – oriunde în Botoșani sau în orice alt oraș din țară. Detalii puteți obține și din pagina oficială.

 

 

 

Contact:

 

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
16.6 ° C
16.6 °
16.6 °
47 %
4.9kmh
92 %
mar
14 °
mie
14 °
joi
16 °
vin
16 °
sâm
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici (foto stânga) a fost în campanie electorală și la târgul agro-zoo de la Popăuţi.

EDITORIAL

Campanie electorală, desigur, astfel că nu trebuie să ne mire faptul că indivizii care visează să ne spolieze în următorii patru ani nu se...

EPIGRAMA ZILEI

Ba-i subțire, ba e gros Dar cu ... caracter frumos. Și oriunde pe pământ E ... purtător de cuvânt! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...