sâmbătă, mai 11, 2024
AcasăAdvertorial6 sfaturi pentru alegerea dulapului de dormitor

6 sfaturi pentru alegerea dulapului de dormitor

Haine, genți, pantofi… Dulapul este spațiul în care ne depozităm toate bunurile și nu este întotdeauna ușor de ales. Iată șase sfaturi pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită.

 

Atunci când alegem mobilierul o facem cu gândul la viitor, deoarece nu este ceva ce schimbăm în fiecare an. Același lucru este valabil și pentru garderoba din dormitor, indiferent că vorbim de un dulap dormitor sau o noptieră, motiv pentru care este important să facem alegerea potrivită. Dulapul este spațiul în care ne vom depozita toate hainele și bunurile, așa că este esențial să avem suficient spațiu. Atunci când începem să alegem un dulap dormitor perfect, există o serie de aspecte de bază de care trebuie să ținem cont pentru a ne asigura că alegerea va fi cea corectă.

 

  1. Dimensiunile dulapului din cameră

 

Este foarte important să luăm măsurile atât ale dormitorului, cât și ale spațiului pe care îl avem la dispoziție pentru dulap de dormitor, pentru a alege un design care să se adapteze la acesta. Dacă avem un dormitor foarte mare, alegerea unui dulap mic poate lăsa spațiul gol. Dacă se întâmplă contrariul, spațiul va fi redus și compact, făcând camera să pară mică. Prin urmare, este foarte important să luăm măsurile corecte pentru a alege modelul potrivit.

 

  1. Zone de trecere în dormitor

 

Este foarte important să alegeți locul potrivit pentru dulapul din dormitor. Spre deosebire de o noptieră, care știm cu siguranță că își are locul imediat lângă pat, la un dulap nu suntem la fel de constrânși. Atunci când îl alegem trebuie să ținem cont de locul în care îl vom amplasa și de forma acestuia, adică trebuie să ținem cont de uși, de deschiderea lor și de spațiul pe care îl ocupă atunci când sunt deschise.

 

Același lucru este valabil și pentru sertare. Așadar, este foarte important să ținem cont de acești factori și să evităm ca ei să interfereze cu punctele de trecere, deoarece acest lucru provoacă disconfort. Există câteva sugestii practice pentru a profita la maximum de spațiu, cum ar fi să optați pentru uși glisante care alunecă dintr-un punct în altul. În acest fel, dacă avem un dormitor mic, vom evita să ocupăm spațiu atunci când folosim mobilierul.

 

  1. Materialul dulapului din dormitor

 

Aspectul estetic este unul dintre aspectele fundamentale atunci când alegem orice piesă de mobilier. Materialul din care este confecționată va da o imagine sau alta, dar va influența și prețul produsului. În funcție de bugetul de care dispunem, va trebui să ne uităm la unele materiale sau la altele. Aceasta poate fi o modalitate bună de a exclude unele modele și de a reduce astfel căutările.

 

Dacă este vorba de dormitorul principal, s-ar putea să fiți mai dispus să faceți o investiție mai mare, dar dacă este vorba de un dormitor pentru oaspeți, este posibil să nu fie nevoie să faceți o investiție financiară mare pentru un dulap de dormitor.

 

  1. Interiorul dulapului

 

Un dulap dormitor nu trebuie ales doar pentru aspectul său exterior, deși înțelegem că după acest aspect se ghidează majoritatea dintre noi. Dar, în realitate, cel mai important lucru este interiorul dulapului. Modul în care este structurat și spațiul de depozitare pe care îl oferă. Structura interioară ne ajută să vizualizăm cum să organizăm fiecare zonă a dulapului.

 

Alegerea interiorului acestuia depinde de gusturile și nevoile fiecărei persoane. Există persoane care preferă să aibă multe sertare în care să fie depozitate toate lucrurile, iar pentru alții este mult mai simplu să aibă rafturi unde să poată vedea hainele și să poată face o alegere rapidă a hainelor. Veți găsi multe propuneri de organizare a garderobei și va trebui să alegeți în funcție de gusturile și nevoile dumneavoastră și de ceea ce vă este cel mai ușor și confortabil.

 

  1. Ușile de dulap dormitor

 

Ușile dulapului joacă un rol important. Și există o mulțime de modele și opțiuni diferite. Așa cum am mai spus, putem găsi uși glisante, perfecte pentru spațiile mici, dar le putem găsi și cu muluri, oglinzi sau detalii care să le facă speciale. Există modele care capătă din ce în ce mai multă putere nu datorită designului ușilor, ci datorită faptului că acestea nu arată interiorul dulapului.

 

  1. Mânerele ușilor

 

Mânerele și butoanele pot face diferența în cazul ușilor de dulapuri, adăugând valoare. O simplă schimbare a acestora ne poate face să simțim că am făcut o mare schimbare în dulapurile noastre. În general, indicat este să fie mânere și butoane identice la dulap ca și la noptieră sau noptiere, pentru un look uniform.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
18.1 ° C
19.8 °
17.2 °
60 %
6.5kmh
70 %
sâm
17 °
Dum
15 °
lun
15 °
mar
15 °
mie
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pentru încurajarea sportului se semnalizează clar că există și surse alternative de apă.

EDITORIAL

Nu am idee dacă și câți dintre dumneavoastră ați sesizat începutul schimbării de paradigmă din politica românească. Pentru că cel puțin aici la noi...

EPIGRAMA ZILEI

Elena ce mișca partide În cazul lui, și-a schimbat genul Că altfel, nu-l putea ucide; Deci asasin a fost ... elenul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...