Măsuri criticate şi din interiorul PSD

0

„Revoluţia fiscală” este contestată chiar din interiorul PSD. Eugen Teodorovici, preşedintele comisiei de buget-finanţe, cere executivului să renunţe la adoptarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codului Fiscal. Preşedintele Comisiei de buget-finanţe a Senatului susţine că asemenea schimbări trebuie promovate printr-un proiect de lege.

Şi Gabriela Firea, primarul Capitalei şi vicepreşedinte al partidului, spune că acest pachet de modificări fiscale nu va aduce lucruri bune, ci din contră.

Am transmis şi în cadrul şedinţei Asociaţiei Municipiilor din România (AMR) faptul că pentru toate primăriile de municipii, nu doar pentru Primăria Municipiului Bucureşti, acest pachet de modificări fiscale nu va aduce lucruri bune, ci din contră. Dimpotrivă, pentru că vor fi bani mai puţini la buget, pentru investiţii, ar fi o lovitură foarte mare pentru toate comunităţile, de aceea am solicitat şi mă bucur că am primit un răspuns pozitiv şi din partea premierului. O îmbunătăţire a acestui proiect sau, dacă va rămâne în varianta actuală, stabilirea unui sistem de compensări”, a spus Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a mai spus că premierul i-a invitat astăzi la Palatul Victoria pe reprezentanţii AMR.

Deja ai votat!
se încarcă...