Criptomonedă românească lansată pe piaţă

0

Doi antreprenori români au lansat, la sfârşitul săptămânii trecute, criptomoneda Oracol Xor, ce permite un model inovator de tranzacţionare doar prin telefonie mobilă, fără conexiuni la Internet.

„Acest proiect, început în urmă cu doi ani, împreună cu un alt partener român, a fost lansat la nivel de ofertă iniţială la 1 iunie şi avem deja cereri de pe patru continente. Principalul avantaj pentru viitorii investitori, alături de valoarea acestei criptomonede, este acela că vor putea tranzacţiona Oracol Xor doar prin reţele telefonice GSM, fără Internet”, a precizat Adrian Florea, fondator al proiectului.
Acesta a precizat că potenţialii investitori vor beneficia de un discount de 40% la achiziţie, până în data de 30 iunie, de 30% până la sfârşitul lunii iulie, respectiv de o reducere de 20% până la 1 septembrie 2019.

În cadrul evenimentului de la Bucureşti, criptomoneda Oracol Xor este prezentată la standul Daicore, platformă de intermediere care permite accesul la finanţare, precum şi diminuarea riscurilor investitorilor interesaţi de proiecte Cripto.

Platforma Daicore, înfiinţată în luna ianuarie a acestui an, a reuşit să atragă, în numai cinci luni, mai mulţi clienţi din domeniul criptomonedelor, printre care Oracol Xor, Coreto, Kassy, Migrant Coin, Core Token sau Versatelis.

Pe piaţa mondială, există un număr mare de altcoins (n.r. – un alt nume pentru criptomonede), dar Bitcoin-ul este cea mai cunoscută. Aceasta este foarte volatilă şi s-a devalorizat de la maximul istoric din decembrie 2017 (peste 17.000 de dolari) la aproximativ 8.000 de dolari, după ce la începutul anului ajunsese chiar la 3.500 de dolari.

+0 -0
se încarcă...