vineri, aprilie 19, 2024
AcasăFără categorieHandbaliștii promit revanșa în derby-ul Nordului cu Suceava!

Handbaliștii promit revanșa în derby-ul Nordului cu Suceava!

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” va găzdui duminică de la ora 12:000 derb-ul Norduului la handbal masculin. CSM Botoșani va întâlni CSU Suceava, formații care prin parucrsul pe care și l-au asigurat în această ediție a Diviziei A Serie A, prezența la Turneul de baraj pentru accederea în Liga Zimbrilor.

Va fi pentru a treia oară când cele două mari rivale se vor afla față în față, botoșănenii fiind fără victorie în precedentele confruntări anterioare.

În meciul din Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” cu CSU Suceava din acest sezon, handbaliștii botoșăneni au remizat, după care au cedat la Suceava. Acesta este și motivul pentru care tehnicianul CSM Botoșanni, Radu Roșu a declarat că a venit momentul pentru ca elevii săi să se impună în fața rivalilor.

„Abordăm meciul cu Suceava cu cea mai mare seriozitate si cu o și mai mare ardoare, acum că alături de noi avem și o serie de sponsori, care ne-au dat o viteză în plus. Le mulțumim pe această cale și îi rugam sa vină la meci duminică, iar noi o sa facem ca meciul, pierdut sau câștigat, să fie un spectacol. Așteptăm de asemenea botoșănenii, cu mic, cu mare, să ne susțină din tribune”, a declarat Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani.

La rândul său, jucătorul Cristian Adomnicăi a declarat că cei care vor veni la „Polivalentă” duminică nu vor regreta pentru că vor avea parte de un „regal handbalistic”.  

„La meciul cu Suceava îmi doresc să avem o evoluție cât mai bună pentru a arăta publicului prezent un adevărat spectacol handbalistic care sper eu să se termine cu victoria echipei noastre”, a declarat Cristian Adomnicăi.

Intrarea la duelul CSM Botoșani- CSU Suceava care va avea loc duminică de la ora 12:00 în „Sala Polivalentă” Elisabeta Lipă din municipiu este liberă.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.4 ° C
10.5 °
8.9 °
47 %
4.2kmh
25 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
10 °
mar
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...