spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăInternaționalUn fan înfocat îi lasă toată averea lui Neymar Jr prin testament

Un fan înfocat îi lasă toată averea lui Neymar Jr prin testament

Un fan înfocat al lui Neymar Jr. a decis să îi lase fotbalistului toată averea sa, prin testament, scrie Reuters. Bărbatul spune că nu putea să se gândească la cineva care să merite mai mult bunurile sale materiale decât jucătorul de fotbal multimilionar.

Fanul anonim a declarat că, dincolo de iubirea pentru echipa naţională şi pentru moştenirea fotbalistică a Braziliei, s-a identificat cu Neymar, ceea ce l-a determinat să îl treacă oficial pe atacantul brazilian în testamentul său.

„Îmi place Neymar, mă identific foarte mult cu el. Sufăr şi eu de defăimare, sunt şi foarte familist, iar relaţia cu tatăl său îmi aminteşte foarte mult de relaţia mea cu tatăl meu, care a decedat”, a declarat el într-un interviu acordat presei locale Metropoles, potrivit Digi24.

„Nu am o stare de sănătate foarte bună şi, din această cauză, am văzut cu adevărat că nu am cui să las lucrurile mele… Nu aş vrea ca guvernul sau rudele cu care nu mă înţeleg să îmi ia lucrurile”, a mai spus acesta potrivit sursei citate.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a adăugat că a mai încercat, fără succes, să îi dea bunurile sale internaţionalului brazilian, dar testamentul a fost o modalitate legală de a face acest lucru, iar documentul a fost semnat de un birou notarial din Porto Alegre.

Neymar Jr, legitimat la Paris St Germain, este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume, cu venituri estimate la 85 de milioane de dolari pentru 2023, potrivit Forbes. „Ştiu că, mai presus de toate, nu este lacom, ceva cam rar în zilele noastre”, a spus fanul.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
18.4 ° C
19.2 °
16.6 °
56 %
1.8kmh
100 %
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
26 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...