spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăLocal BTCum iţi asiguri o ţinută elegantă şi rafinată la orice eveniment? (P)

Cum iţi asiguri o ţinută elegantă şi rafinată la orice eveniment? (P)

Orice femeie isi doreste sa fie mereu o aparitie senzationala care sa intoarca toate privirile din jur. Fiecare zi reprezinta cate o noua provocare vestimentara, atat in ceea ce priveste tinutele pentru serviciu, cat si cele pentru iesiri in oras, insa mai cu seama la un eveniment de seara.

O viata sociala activa vine cu numeroase evenimente organizate de catre cei cunoscuti si dupa cum bine stim, moda este intr-o continua evolutie, trebuie sa fim mereu atente la cele mai noi tendinte care apar. Rochiile de seara reprezinta o categorie vestimentara de top care definesc cel mai bine personalitatea purtatoarei si participa efectiv la crearea unei imagini feminine si pline de eleganta.

Magazinele specializate in distribuirea articolelor vestimentare dispun de varii modele si propuneri in acest sens, insa alegerea nu este niciodata usoara. Pe site-ul www.dyfashion.ro se gaseste o colectie bogata de rochii rafinate si elegante destinate evenimentelor de seara. Acestea se remarca printr-un aspect fizic deosebit care combina armonios detalii florale in stil traditional cu elemente moderne recomandate de specialistii in tendinte.

Care sunt tendintele in materia rochiilor de seara?

Din punct de vedere cromatic, optiunile oscileaza intre nuante stridente de violet sau rosu la tonuri mai indraznete chiar, cum este galben sau oranj, inclusiv pasteluri, precum lila sau rozul prafuit. Nici culorile de nude sau negru nu raman mai prejos deoarece ele asigura un look clasic care faciliteaza considerabil intreaga ”procedura” de asortare si accesorizare.

Forma rochiilor elegante depinde in mod esential si de lungimea ei, insa atunci cand vorbim despre rochiile lungi, cele sirena, cu trena somptuasa sau cele balon au fost si raman in continuare favoritele acestui an. De asemenea, textura are un rol aparte deoarece ea nu asigura doar imaginea, ci si confortul de care trebuie sa se bucure cea care poarta rochia. Materialele din catifea, precum si cele din dantela ocupa un loc fruntas in preferintele femeilor, dar si in sugestiile marilor designeri.

Stralucirea si unicitatea rochiilor de seara este redata si cu ajutorul firelor si broderiilor sclipitoare din paiete sau cristale.

Cum accesorizezi o rochie de seara?

In primul rand, problema noastra actuala este adusa in prim plan de anotimpul racoros in care ne aflam si suntem nevoite sa purtam ceva peste. In cazul acesta, bleurile nu mai sunt o optiune, moda lor a apus cu ceva timp in urma, recomndate fiind hainele din blana care sunt extrem de pretioase si elegante.

Bijuteriile nu au rolul de a incarca tinuta, ci de a o pune in valoare pe cat de mult posibil. Cele supradimensionate sunt foarte simplu de asortat cu rochiile mai simple, monocromatice si minimaliste, insa pentru modelele mai incarcate, indicatia ideala este accesorizarea cu bijuterii simple sau chiar deloc.

De asemenea, poseta ramane accesoriul cel mai important al unei femei, fie ca e vorba de un plic sau o poseta cu bareta. Dimensiunile acesteia nu ar trebuie sa fie prea excentrice, recomandate fiind cele mai reduse.

 

Ofera-ti suficient ragaz pentru a reusi sa te pregatesti cat mai bine pentru orice eveniment. Daca vrei sa fii o aparitie care sa ramana in memoria tuturor, urmareste tendintele care planeaza asupra acestui stil si creeaza-ti tinuta adecvata!

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
5.3 ° C
8.8 °
4.4 °
91 %
1.1kmh
7 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...