spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăLocal BT5 motive pentru care să cumperi o bicicletă eliptică

5 motive pentru care să cumperi o bicicletă eliptică

Bicicletele eliptice sunt aparate foarte populare printre persoanele care vor să facă mişcare acasă pentru a se tonifia sau a da jos kilogramele în plus. Acestea sunt dispozitive fixe de fitness, care în timpul antrenamentului simulează mersul, urcarea în pantă şi alergarea.

5 motive pentru care se merită să achiziționezi o bicicletă eliptică de fitness

Dacă vrei să-ţi cumperi un aparat de fitness pentru antrenament la domiciliu şi nu ştii pentru ce să optezi, o bicicletă eliptică de calitate s-ar putea să fie exact ceea ce cauţi. De ce? Iată care sunt 5 dintre beneficiile acesteia:

  • Te ajută să slăbeşti

Dacă vrei să ajungi la o greutate mai mică şi să elimini kilogramele în plus, ai nevoie de mişcare. Mersul la sală sau exerciţiile în aer liber sunt variante bune, însă nu întotdeauna vei avea timp de acest lucru. Cel mai practic este să-ţi iei o bicicletă eliptică pe care să o foloseşti acasă. Exersând zilnic, vei arde kilogramele, lucrând mai multe grupe de muşchi.

  • Este bună pentru tonifiere

Dacă nu kilogramele sunt problemă, ci tonifierea, tot bicicleta eliptică te va ajuta să creşti masă musculară (tonifică 80% din mușchi). În timp ce o utilizezi, vei implica toate părţile corpului şi multe grupe de muşchi: coapse, fese, gambe, braţe, pectorali, umeri etc. Practic, te vei bucura de un antrenament complet cu ajutorul unui singur aparat de fitness.

  • Reduce stresul la nivelul articulaţiilor

Dacă ai ceva cunoştinţe despre diferite aparate de fitness, probabil că ai aflat deja că unele dintre acestea pun presiune pe articulaţii şi nu sunt foarte recomandate. Deşi efectele unei biciclete eliptice sunt comparabile cu cele ale multor aparate de fitness, impactul asupra articulaţiilor este minim. Mişcarea se realizează ca într-o cursă naturală, așa că greutatea corporală este distribuită în mod egal pe picioare. Astfel, riscul de leziuni dispare.

  • Antrenamentul te eliberează de stres

Dacă până acum ai văzut avantajele fizice, există şi beneficii psihice pe care mișcarea regulată pe bicicleta eliptică le aduce utilizatorului. Printre acestea, eliberarea de stres. Astfel, efectul va fi dublu: vei scăpa atât de kilogramele în plus, cât şi de gândurile negative şi te vei simți extraordinar. Dacă scrii pe internet bicicletă eliptică preţ sau cât costă o bicicletă eliptică, vei vedea că este un aparat de fitness cu foarte multe beneficii, la un preț foarte avantajos.

  • Ocupă puţin spaţiu

O bicicletă eliptică profesională este destul de manevrabilă, fiind uşor de montat şi de mutat, spre deosebire de alte aparate de fitness. În plus, ocupă destul de puţin spaţiu, fiind opţiunea ideală şi pentru cei care locuiesc într-o casă mai mică şi nu pot avea o încăpere special destinată activităţilor sportive. Mai mult, poţi opta pentru un model care se pliază şi o vei depozita şi mai uşor.

Cumpără-ţi o bicicletă eliptică profesională de la DHS Fitness!

Ca să te bucuri de toate avantajele unei biciclete eliptice bune, DHS Fitness îţi pune la dispoziţie modele de calitate, la preţuri competitive.

Astfel, vei avea un produs profesional chiar la tine acasă şi te vei putea antrena oricând doreşti. În plus, pe site-ul magazinului online vei găsi multe alte aparate de fitness şi accesorii de calitate!

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
4.3 ° C
4.3 °
4.3 °
81 %
1.3kmh
66 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...