spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTCalitate, eleganţă şi confort în acelasi timp sau de ce este încălţămintea...

Calitate, eleganţă şi confort în acelasi timp sau de ce este încălţămintea de la ANNA CORI apreciată

Când vine vorba de eleganță, gândul zboară automat către încălțăminte. Piese indispensabile din garderoba oricui, articolele de încălțăminte surprind mereu plăcut publicul prin modelele inedite prin care se prezintă. Cu cât sunt mai inedite modelele, cu atât de mult se dorește ca articolul de încălțăminte să reziste în timp.

Fiecare piesă este unică în felul său și pentru a nu se degrada rapid este recomandat a fi confecționată doar din materiale bine alese. Pentru a face totul mai clar, atunci când se achiziționează noi articole de încălțăminte trebuie să se aibă în vedere standardele calității articolului, dar și confortul pe care îl oferă, pe langa model și culoare aferentă.

Pe aceste criterii, ANNA CORI se pliază cu ușurință.  Brand consacrat, ANNA CORI ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor clienților în materie de articole de încălțăminte, genți și accesorii. Cu o lungă experiență acumulată în decursul anilor de când activează pe piața de profil, furnizează doar articole sub emblema calității și originalității.

Unul dintre lucrurile ce a propulsat brandul ANNA CORI în topul preferințelor atât al publicului feminin cât și al publicului masculin, sub marca DENIS, sunt autuurile pielii utilizate pentru confecționare, adusă din Italia, a tălpii, a captușelilor și a accesoriilor. Toate acestea sunt dublate de profesionalismul echipei de creație și de tehnologiile de ultimă generație cu care fabrica este dotată.

Încălțămintea de damă de la ANNA CORI – o investiție sigură ce rezistă în timp

Deşi multor persoane le place să își achiziționeze mereu articole de încălțăminte, acest lucru trebuie să fie făcut cu placere şi nu neapărat din necesitate. Mai pe scurt, articolele de încălțăminte trebuie să prezinte rezistență în timp și totodată, să nu își piardă din estetic.

Articolele de încălțăminte pentru femei din categoria The Cinderella sunt articole unicat, handmade, ce nu mai pot fi reproduse. Acestea prezintă un grad aparte de calitate și de rezistență, influențat doar de modul în care sunt îngrijite. Faptul că sunt lucrate manual din material glitter și accesorii tip cristal le oferă un aer proaspat, de articol nou chiar și după trecerea unei perioade însemnate de timp.

Nici celelalte articole de încălțăminte destinate femeilor nu sunt mai prejos. Pantofii eleganți, sandalele sau balerinii sunt alte tipare de încălțăminte prezentate într-o gamă vastă de piese unicat pentru a satisface exigențele și cerințele fiecărei femei în parte. Confecționate din piele și accesorii definitorii a bunui gust, atât sandalele, pantofii cât și balerinii de la ANNA CORI prezintă o rezistență vizibilă în timp. Totodată, datorită modelului după care sunt create, dar și datorită tipurilor de închidere, al pantofilor și sandalelor, acestea oferă lejeritate în mișcări și nu pun presiune pe picioare chiar și atunci când sunt purtate și ore la rând.

Încălțămintea bărbătească – eleganță prin intermediul clasicului

În materie de încălțăminte pentru barbati, ANNA CORI a pus eleganța în modelul clasic al pantofilor, ce nu pare să se demodeze vreodată. Pentru o ținută completă din toate punctele de vedere, încălțămintea masculină, creată de DENIS şi comercializată exclusiv ȋn magazinele ANNA CORI este cea care definește întreg tabloul ținutei. Pantofii eleganți pentru bărbați se regăsesc atât în nuanțe simple, cât și în combinații ombre, pentru un efect vizual de impact.

Categoria de pantofi casual pentru barbati are în componență o multitudine de modele unice, atât din punct de vedere estetic, cât și prin confortul aparte pe care îl oferă. Din piele întoarsă, pantofii casual sunt o încântare atât pentru cel care îi poartă, cât și pentru cei din jur. Perforațiile decorative dau o notă de nou, de design aparte articolului de încălțăminte. Modelul tălpii este perfect ales pentru a asigura mobilitatea dorită, dar și pentru a nu obosi picioarele atunci când persoana respectivă poartă pentru mai multe ore perechea de pantofi.

Un articol celebru în zilele noastre, mocasinii pentru bărbați sunt cei nu trebuie să lipsească din niciun pantofar. Din piele întoarsă, accesorizați cu ciucure, aceștia sunt emblema eleganței și a bunului gust din cadrul oricărei ținute. Cu talpă din cauciuc natural, aceștia conferă la rândul lor mobilitatea și comoditatea pe care orice barbat și-o dorește.

Accesând annacori.com se va descoperi totalitatea produselor ce compun vitrinele virtuale. Fiecare dintre aceste produse vine cu specificații în completarea celor enunțate anterior, dar și cu prețul aferent calității.

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.6 ° C
13.2 °
11.6 °
59 %
4.6kmh
96 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...