spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTFă din telefonul tău Samsung o operă de artă alegând o husă...

Fă din telefonul tău Samsung o operă de artă alegând o husă personalizată!

Telefoanele Samsung sunt o optiune foarte populara in randul utilizatorilor tineri, dar si al celor trecuti de prima tinerete, deoarece sunt foarte usor de folosit, accesibile, au un design reusit si pot fi personalizate foarte usor cu o husa compatibila cu modelul ales. Magazinul online Printbu.ro  ofera utilizatorilor oportunitatea de a investi in huse Samsung personalizate la cel mai bun raport calitate-pret!

Husa de telefon personalizata poate reprezenta un cadou de suflet

In cazul in care se apropie aniversarea unei persoane dragi si aceasta detine un telefon Samsung, iar cumparatorul stie exact modelul, acesta ii poate face o bucurie apeland la ajutorul unor specialisti in domeniu, care ofera o gama variata de modele de huse personalizate pentru fiecare tip de telefon in parte.

Husele de telefon personalizate reprezinta un cadou apreciat de utilizatori de toate varstele si categoriile sociale, nu sunt foarte costisitoare si sunt unice. Pentru a face un cadou cu adevarat special, deosebit, nu este necesar ca persoanele interesate sa cheltuiasca mici averi, ci pot cheltui cateva zeci de lei pe o husa de telefon pe care sa fie imprimata o fotografie si un mesaj frumos.

Husele personalizate sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, care nu numai ca ii confera valoare estetica telefonului, ci si protectie eficienta de socuri si lovituri. Este suficient ca persoanele intersate sa intre pe site, sa aleaga un mesaj si o fotografie, sa aleaga un anumit model de husa personalizata si sa astepte cateva zile livrarea acesteia.

Criterii suplimentare care cantaresc mult in luarea unei decizii referitoare la achizitionarea unei huse personalizate

Nu este suficient ca husa sa fie personalizata cu o fotografie expresiva, ci este important ca aceasta sa fie compatibila cu modelul de telefon folosit, sa confere protectie eficienta si sa se potriveasca cu gusturile utilizatorului. Daca este oferita cadou, atunci este important ca persoanele interesate sa se asigure ca modelul comandat este cel compatibil.

Materialele din care sunt confectionate husele sunt de calitate si rezistente, elegante si foarte placute la atingere, permitand numeroase variante de personalizare. Functionalitatea husei personalizate face referire la protectia pe care o asigura telefonului impotriva prafului, umezelii, socurilor si zgarieturilor.

Nu in ultimul rand, conteaza foarte mult designul husei personalizate. Fotografia aleasa trebuie sa fie cat se poate de sugestiva, sa exprime un moment important din viata utilizatorului, un mesaj frumos, deoarece husa va fi purtata zi de zi, iar cei din jur mai curiosi pot pune intrebari referitoare la semnificatia fotografiei.

In concluzie, alegerea unei huse Samsung nu mai reprezinta o provocare, ci o adevarata placere. In plus, aceste modele personalizate reprezinta un cadou aniversar minunat!

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.7 ° C
14.3 °
13.6 °
48 %
3.3kmh
93 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...