spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăLocal13 ani de Buzz marcaţi cu un eveniment de excepţie (video)

13 ani de Buzz marcaţi cu un eveniment de excepţie (video)

Redacția Buzz, formată din copii și adolescenți din Botoșani, a sărbătorit, în weekend, 13 ani de activitate jurnalistică. Evenimentul a fost marcat duminică, la Grand Irish Pub și a culminat printr-un concert susținut de Laurențiu Cazan.

Manifestarea s-a intitulat „Weekend Buzz”. Membrii redacţiei au filmat emisiunea „Remix” realizată la TVR cultural de jurnalistul muzical Doru Ionescu. Acesta a spus că datorită colaborării profesioniste pe care o simte din partea copiilor este încântat să găzduiască și ediții realizate de ei sub genericul Remix Junior. Ediția filmată de data aceasta este dedicată muzicianului Laurențiu Cazan, invitatul copiilor și adolescenților de la Buzz.

În deschiderea concertului susținut de Laurențiu Cazan au cântat doua tinere talente locale, Maria Aionesei și Luca Lazăr. Cei doi au avut ocazia de a cânta pe scena și alături de artistul invitat piesa care i-a adus cel mai mare succes, respectiv „Say something”.

Înainte de recitalul așteptat de publicul numeros (circa 300 de persoane) a fost difuzat un demo al unui documentar intitulat „Enescu altfel” început de echipa de copii și tineri jurnaliști în tabăra pe care tot ei o organizează. Cele două prezentatoare au anunțat că documentarul va fi lansat în luna mai când se împlinesc 69 de ani de la moartea lui Enescu.

Lansarea unui nou disc anunţată la Botoşani

Concertul susținut de Laurențiu Cazan s-a dovedit un adevărat jam session. Artistul a cântat atât singur, cât și cu chitaristul botoșănean Alexandru Gavril (a cântat în trupa lui Mike Godoroja), Elisabeta Șeremet și Teodor Gireadă, aceștia fiind invitații artistului. A cântat atât vocal, cât și la chitară sau clape melodii cunoscute precum „Say something”, „Pescărușul”, „Mama” sau „Te caut”.

Cu ocazia concertului de la Botoșani, Cazan a anunțat că în toamna acestui an va lansa un nou album intitulat „Magic”. Tot în premieră, la acest eveniment, a cântat și trei dintre piesele de pe noul disc.

În public au fost și persoane cunoscute că actorul Marius Rusu, jurnalistul Radu Căjvăneanu, fostul director al Bibliotecii Mihai Eminescu, Cornelia Viziteu, președintele asociației Salvează o inimă, Vlad Placintă, profesoarele Gabriela Mangâr, Elena Alecsa, Daria Ichim, Daniela Epurianu, directorul Gărzii de mediu, Cristina Kasiap etc.

– Mădălina MIHAI, reporter în cadrul redacţiei BUZZ

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.6 ° C
19.6 °
19.6 °
86 %
2.6kmh
88 %
lun
18 °
mar
24 °
mie
15 °
joi
16 °
vin
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...