spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăLocal BT"Alexia are doi îngeri: frăţiorul ei şi doamna doctor Sidonia Susanu"

„Alexia are doi îngeri: frăţiorul ei şi doamna doctor Sidonia Susanu”

Tatăl Alexiei, fata care a ajuns cu braţele amputate după un grav accident de circulaţie, a postat un mesaj de mulţumire pentru medicul care a condus operaţia maraton a fiicei sale. Bărbatul spune că fata lui are acum doi îngeri.

Fără a folosi cuvinte deloc mari, tatăl copilei care acum are şansa la o viaţă normală, spune că medicul Sidonia Susanu este un înger printre oameni.

Aşa cum aţi putut afla în premieră în Monitorul de Botoşani, Alexia a fost supusă unei operaţii de 20 de ore. În urma intervenţiei, o echipă de 11 medici a reuşit să îi reataşeze braţele amputate. „Cuvintele sunt prea mici pentru a putea exprima şi pentru a putea descrie un astfel de om. Nu stiu dacă aş putea eu, ca părinte, să mulţumesc îndeajuns acestui înger. Alexia are doi îngeri. Frățiorul ei Eric Tudose şi doamna doctor Sidonia Susanu!”, a scris tatăl fetei după operaţie.

Bărbatul îşi continuă postarea mulumindu-i medicului care l-a readus la viaţă, după ce a simţit că totul se năruia, după accidentul de la Paşcani. „Mulţumesc din sufletul meu păcătos. Mulţumesc Sidonia Susanu! Mi-aţi miluit familia. M-aţi readus la viaţă”, a încheiat tatăl Alexiei.

La fel ca în fotografie, şi în ziua de sâmbătă, 17 decembrie, se pare că Alexia a avut alături de ea doi îngeri. Fratele care s-a rugat pentru ea şi medicul care a reuşit un miracol.

Miracol înainte de Crăciun. Alexia își va putea folosi ambele brațe (video)

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
câțiva nori
13.2 ° C
13.8 °
10.5 °
71 %
2kmh
11 %
lun
25 °
mar
26 °
mie
17 °
joi
17 °
vin
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...