Ingrediente: 800 g carne marinată, piper, 1 ardei roşu, o lingură seminţe susan, o lingură ulei de măsline, 200 g iaurt, o legătură de mentă, un lime, 2 cepe roşii, 2 căţei de usturoi, Sare
Mod de preparare: Răzuim coaja de lime, iar apoi stoarcem sucul din fruct. Scoatem codiţă şi seminţele ardeiului roşu şi îl tocăm. Curăţăm şi tocăm usturoiul. Punem într-un robot de bucătărie coajă şi sucul de lime, ardeiul roşu, usturoiul, iaurtul, frunzele de mentă şi seminţele de susan. Mixăm până obţinem un sos omogen. Tăiem bucăţile de carne în cuburi mari. Curăţăm şi ceapa roşie şi o tăiem în bucăţi. Înfigem carnea unsă cu ulei de măsline şi ceapă alternativ, pe beţele de frigărui, iar ulterior le frigem pe grătar 8-10 minute, întorcându-le din când în când. Servim frigăruile alături de sosul de iaurt.