10 + seventeen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Atacantul FC Botoșani, Lorand Fulop, a recunsocut că nu este încă la potențial 100% după ce a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de gazon câteva luni bune.

Elevul lui Costel Enache a afirmat că în acest moment este la capacitate de 80% și susține că a trecut peste accidentarea care l-a privat de prezența la lotul național under 21. Fulop spune că va munci mult pentru a se regăsi în lotul  care va reprezenta România la Campionatul European de tineret de anul viitor.

„Mă simt bine acum. Sunt la 80% în acest moment. Mă gândesc la națională. Pentru mine la accidentare a fost un moment greum dar am trecut peste, încă o dată, și voi trage să ajung la Euro cu naționala under 21”, a declarat Lorand Fulop.

Referindu-se la duelul cu Hermannstadt, elevul lui Costel Enache a spus că deși se anunță un meci dificil, FC Botoșani are forța de a se impune în această depplasare.

„Va fi greu pentru că sunt într-un moment bun. Noi am pierdut la diferență de scor meciul cu CFR. Cu toate acestea suntem încrezători. Avem forța de a câștiga la Hermannstadt. Avem o echipă foarte bună și trebuie să avem încredere să scoatem un rezultat foarte bun la Hermannstadt. E un campionat echilibrat. De când joc la Liga I nu a mai fost așa dar e foarte bine. Suntem aproape și de play-off și avem șansa noastră, Nu privesc în spate  pentru că am încredere în noi”, a conchis Fulop.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...