two × 4 =

A password will be e-mailed to you.

Botoşăneanul Alexandru Corneschi, legitimat în trecut la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Botoşani, este singurul român care va face parte din echipa Adidas Runners pentru «The Speed Project».

La finalul lunii martie, el va alerga 550 de kilometri între Los Angeles și Las Vegas.

În această perioadă mă pregătesc pentru «The Speed Project», care va avea loc la finalul lunii martie, în SUA. Voi face parte din echipa Adidas Runners de 6 alergători care va parcurge, în total, 550 de kilometri, iar traseul este din Los Angeles până în Las Vegas. Eu sunt singurul român care participă și mă bucur de această oportunitate alături de alți cinci colegi din alte țări. Sunt foarte entuziasmat și aștept cu nerăbdare atât întâlnirea de la Berlin, din februarie, unde am să îi cunosc pe colegii mei, cât și plecarea mea din martie în America, tot prima dată pentru mine”, a declarat Alex Corneschi pentru gsp.ro.

În perioada junioratului, Alexandru Corneschi a practicat atletismul la LPS Botoșani, fiind unul dintre cei mai buni din generația lui.

A continuat să practice acest sport și după terminarea junioratului și a încheiat un contract cu „Adidas”, una dintre cei mai mari producători de echipament sportiv.

Cei de la „Adidas” au decis ca Alex să facă parte din echipa de 6 atleți care vor participa la «The Speed Project». 

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...