spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportFC Botoşani out-sider la pariuri în lupta pentru play-off!

FC Botoşani out-sider la pariuri în lupta pentru play-off!

Aflată la trei puncte distanţă de play-off, FC Botoşani are cu patru etape înaintea finalului sezonului regular cota 5.00 pentru a se clasa pe un loc care să-i permită prezenţa la „masa bogaţilor”.

Din cele opt echipe care se luptă pentru cele trei locuri de play-off, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova fiind practic calificate în play-off, dintre celelalte opt echipe care se luptă pentru cele trei locuri de play-off, FC Botoşani are la pariuri abia a şasea şansă.

Favorite în opinia bookmakerilor la clasarea între primele şase echipe sunt echipele clasate după cele 22 de runde scurse din acest sezon competiţional pe locurile 4, 5 şi 6 resperctiv Viitorul, Sepsi şi Astra.

Echipa lui Gică Hagi are la pariuri o cotă de 1.07 pentru a-şi păstra locul în primele şase în timp ce Sepsi şi Astra au cota 1.20 respectiv 1.60.

Dacă este greu de crezut că Viitorul va rata play-off-ul, programul fiind-ule la îndemână constănţenilor pentru a-şi asigura zestrea de puncte necesară prin care să fie prezenţi la „masa bogaţilor” având în vere şi programul pe care trupa lui Gică Hagi îl are în aceste ultime patru etape, în schimb Sepsi şi Astra ar ocupantele locurilor 5 și 6, echipe care au avantajul unei diferențe de 4, respectiv 3 puncte, față de plutonul de trei echipe clasate pe locurile 7-9 (n.r. Hermannstadt, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș), au program infernal în ultimele patru etape, motiv pentru care orice pas greşit le-ar putea costa locul ocupat în clasament.

Paradoxal, deși a recuperate două puncte față de ecartul pe care îl avea la finele anului 2018 față de locul 6, Dinamo București este văzută în continuare cu șanse mici la play-off.

Câinii” au câștigat clar duelul cu Poli Iași și s-a apropiat la șapte puncte față de Astra Giurgiu, echipă care se află pe ultimul loc care asigură prezența în play-off.

Dacă înaintea rundei a XXII-a, alb-roșii aveau la pariuri o cotă de 5.00 pentru a prinde play-off-ul, acum cota „câinilor” este surprinzător în scădere.

Cu patru etape rămase de disputat din acest sezon regular, deci cu 12 puncte puse în joc și cu un ecart de șapte puncte față de Astra, trupa lui Mircea Rednic are la pariuri cota 6.00 pentru a se clasa pe un loc de play-off!

Atu-ul „câinilor” față de Sepsi și Astra, formații care ocupă ultimele două locuri de play-off în Liga I este programul.

Câinii” vor juca doar cu o singură echipă care în acest moment se află pe loc de play-off, respectiv Sepsi. O victorie a „câinilor” în acest meci ar face ca trupa din Șoseaua Ștefan cel Mare să intre bine de tot în cărți având în vedere că în ultimele două etape ar urma să joace cu modestele Călărași și Chiajna. Practic dacă bat la Sepsi sâmbătă, „câinii” își joacă o carte decisivă pentru play-off pe teren propriu cu FC Botoșani.

Cu toate că în ultimele patru etape ale sezonului regular au un program mai dificil decât FC Botoşani, echipele Gaz Metan Mediaş şi FC Hermannstadt, care se află la egaitate de puncte după 22 de runde cu trupa lui Liviu Ciobotariu, sunt văzute la pariuri cu şanse mai mari decât gruparea locală de a se clasa în primele şase.

 

Cotele la pariuri ale celor 8 echipe care se luptă la play-off

Locul 4- Viitorul Constanța- 34 pct.- cota 1.07

Locul 5- Sepsi OSK Sf. Gheorghe- 33 pct.- cota 1.20

Locul 6- Astra Giurgiu- 32 pct.- cota 1.60

Locul 7- FC Hermannstadt- 29 pct.- cota 4.00

Locul 8- FC Botoșani- 29 pct.- cota 5.00

Locul 9- Gaz Metan Mediaș- 29 pct.- cota 3.00

Locul 10- Poli Iași- 29 pct.- cota 6.00

Locul 11- Dinamo- 25 pct.- cota 6.00

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.8 ° C
12.7 °
8.9 °
70 %
0.7kmh
27 %
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
21 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...