four + 13 =

A password will be e-mailed to you.

Liviu Ciobotariu, tehnicianul echipei FC Botoșani a declarat că elevii săi au nevoie de o victorie în duelul cu FC Voluntari pentru a se depărta de zona fierbinte a clasamentului și pentru a nu avea emoții pe finalul sezonului.

„Este un meci foarte important pentru noi din mai multe puncte de vedere. În primul rând pentru situația din clasament. Sunt doar cinci punctele între noi și locul de baraj. Apoi pentru moralul nostru, știți foarte bine că nu avem o perioadă bună, avem două jocuri de când nu am marcat, ultimele jocuri de acasă nu am reușit să câștigăm chiar dacă ne-am creat multe situații de a marca, nu le-am concretizat. Va fi o deplasare grea pentru noi. Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, o echipă neînvinsă de patru etape, o echipă bine organizată, cu un antrenor foarte bun, însă noi suntem pregătiți pentru acest joc. Ne-am antrenat foarte bine în această săptămână și mergem să câștigăm la Voluntari. Acesta este cuvântul de bază în vestiar. Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute acasă. Trebuie să ieșim din această zonă fierbinte, trebuie să ne recăpătăm moralul, care este un fragil pentru că în ultimele două meciuri nu am reușit să câștigăm. Eu am mare încredere în echipa mea, am mare încredere în jucători, mai sunt 13 jocuri de jucat. Nu trebuie să așteptăm ultimele partide, trebuie chiar de luni să ne impunem”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida de pe stadionul „Anghel Iordănescu” dintre FC Voluntari și FC Botoșani va începe la ora 20:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...