12 + five =

A password will be e-mailed to you.

Simona Halep a fost eliminată de Karolina Pliskova în semifinalele turneului de la Miami, cu scorul de 5-7, 1-6, după o partidă dramatică de o oră şi 13 minute de joc efectiv, dar presărată cu două pauze de câte o oră, cauzate de ploaie.

Astfel, Simona Halep a ratat şansa de a reveni pe prima poziţie WTA şi de a o depăşi pe Naomi Osaka. Pliskova trece pe 3 în faţa Kvitovei, iar mai departe poate urca chiar pe locul doi dacă ar câştiga turneul de la Miami.

Semifinala dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova a fost întreruptă timp de o oră la scorul de 3-3 şi 15-40 pe serviciul Pliskovei, după un start de meci în care Simona avea un avantaj destul de uşor de sesizat în schimburile de mingi, dar neconcretizat pe tabelă. La reluare, românca a obţinut break-ul după o dublă greşeală a reprezentantei Cehiei, a confirmat apoi pe serviciu, însă de la 5-3 a devenit de nerecunoscut – defensivă, fără iniţiativă, incapabilă să găsească breşele pentru lovituri câştigătoare.

Simona a fost la două puncte de victorie în primul set pe retur, a servit apoi la 5-4, însă Karolina Pliskova a început să dicteze autoritar, evadând pe tabelă cu serie de nouă game-uri consecutive. Ploaia a întrerupt din nou partida când reprezentanta Cehiei ajunsese deja la un singur game de victorie: în setul secund Simona Halep nu a câştigat decât şase puncte, în cinci game-uri.

Finala turneului de la Miami, programată sâmbătă, le va aduce faţă în faţă pe Karolina Pliskova şi pe Ashleigh Barty, cea care, de luni, va fi în Top 10 WTA. Australianca va juca prima finală a carierei în seria Premier Mandatory.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...