18 + three =

A password will be e-mailed to you.

Fundașul central al FC Botoșani, Andrei Pițian, a fost trimis de Liviu Ciobotariu la echipa a doua pe termen nedeterminat pentru acte de indisplină.

„Nu a fost un incident, e prea mult sppus. A fost ceva care m-a deranjat și l-am tăiat de la început. I-am explicat ce a greșit și doar de el depinde când va reveni la prima echipă!”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Decizia principalului vine ca urmare a unei ieșiri a lui Andrei Pițian la Botoșani la adresa jucătorilor străini și a jocului slab prestat de aceștia în ultimul timp. Ieșirea lui Pițian s-a petrecut chiar pe banca de rezerve în timpul partidei de la Mediaș pierdută de FC Botoșani cu 2-0, iar gestul său a fost considerat a fi total deplasat de către Marius Croitoru. Drept urmare, directorul sportiv al echipei i-a întocmit acestuia un referat în urma căruia s-a luat decizia retrogradării acestuia la echipa a doua.

Croitoru nu a negat incidentul și a spus că speră ca acest caz izolat să nu se mai repete deoarece nu dorește să se piardă „spiritul din vestiar”, neegând cu vehemență, la fel ca și Liviu Ciobotariu, că vestiarul ar fi divizat în două tabere, români și străini.

„În vestiar nu se va mai face niciun fel de rabat de la disciplină. Toți jucătorii trebuie să conștientizeze că vorbim aceeași limbă și toți trebuie să fie conștienți că odată ajunși în vestiarul FC Botoșani au obligația de a pune umărul la ascensiunea echipei, nu să o tragă în jos. Aici nu vorbim de români, de stărini, de albi sau de negri, ci vorbim de un singur grup, numit FC Botoșani. Cine va greși va plăti pentru că nu vreau să se piardă acest spirit creat de pe vremea mea, a lui Hadnagy, Istvan Fulop, Patache, și toți ceilalți care am pus umărul la ascensiunea acestei echipe care a jucat Europa League”, a declarat Marius Croitoru, directorul sportiv al FC Botoșani.

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 4,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...