five × 4 =

A password will be e-mailed to you.

Liviu Ciobotariu a decis să-i retragă banderola de căpitan al echipei lui Andrei Burcă înaintea jocului cu FC Hermannstadt.

Decizia tehnicianului vine ca urmare a formei slabe din ultimul timp și a gafelor pe care Burcă le-a făcut, greșeli pe care tehnicianul nu a mai putut să le treacă cu vederea.

„Andrei este un jucător bun, care a demonstrat că este de bază în apărare însă în ultima perioadă și-a pierdut din personalitate. Nu e niciun secret că voi schimba căpitanul pentru că am nevoie de un lider care se află într-o dispoziție bună pozitivă. La jocul cu Hermannstadt căpitan va fi George Miron, un băiat, pozitiv, muncitor. Andrei Burcă a făcut în ultima perioadă multe greșeli și atunci trebuie să-i iau banderola. Nu fac asta ca să-l pedepsesc, ci din contră, să îl motivez să tragă mult mai tare să fie mult mai responsabil pentru ce are de făcut ca să poată primi înapoi banderola. Eu spun că banderola trebuie să seta pe mâna unui om care are personalitate, nu numai ca om, ci și ca jucător. De aici pleacă totul: dacă ești lider, trebuie să fii lider pe terenul de antrenament dar și la joc. Când intri în vestiar, prin prestația pe care o ai, trebuie să fii un exemplu. Decizia nu o iau pentru mine, ci pentru echipă”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

 

 

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...