Vasile Miriuță dă vina pe arbitri pentru eșecul cu FC Botoșani!

Vasile Miriuță, antrenorul principal al formației FC Hermannstadt, a luat foc la finalul meciului pe are elevii săi l-au cedat cu 2-0 pe teren propriu în prologul rundei a XII-a a play-out-ului Ligii 1 cu FC Botoșani.

Tehnicianul a acuzat în termeni duri maniera de arbitraj, reproșându-i centralului George Găman că nu le-a acordat elevilor săi un penalty la un henț făcut în careu de Andrei Patache în minutul 67, la scorul de 0-0.

„Chiar nu mai înţeleg. Au ajuns arbitrii să decidă cine retrogradează sau cine rămâne, din păcate. Îşi bat joc unii de munca băieţilor, nu a mea. De a lor. La Călăraşi de două ori henţ, acum henţ, că se mai dă? La alte echipe nici nu sunt atinşi în 16 metri şi o pune pe var. Nu trebuia să pierdem. După aspectul jocului şi după partidă nu trebuia să pierdem. Păcat. Dă 11 m dacă îl am. Dacă are adversarul dă, că ai dat de atâtea ori, am primit atâtea 11 m. Dă-mi şi mie dacă am. Când să dai 11 m dacă nu dai? La 0-0, câştigi jocul. Şi nu le face nimeni nimic, eu dacă zic ceva mă suspendă, lor? Pune-l un an pe tuşă să vedem. E bătaie de joc, dar nu e prima dată”, a tunat Miriuță.

Deja ai votat!