Revanșa lui Teja!

0
Revanșa lui Teja!

Dat afară în vară de Gigi Becali, Mihai Teja și-a luat o bine meritată revanță în fața finanțatorului roș-albaștilor câștigând cu Poli Iași în fieful vicecampioanei României, scor 2-1.

La finalul partidei, Mihai Teja nu și-a ascuns satisfacția față de rezultatul obținut și a trimis câteva săgeți înspre Gigi Becali.

„Durează mult mai mult şi, cu siguranţă, FCSB se va regenera, cu siguranţă vor reveni accidentaţii şi vor avea ritm de joc, iar dacă se vor califica în Europa vor căpăta încredere. Am avut toate condiţiile la FCSB. Un club mare unde ai toate condiţiile. Te simţi antrenor din acest punct de vedere. Ai toate condiţiile de masă, de cantonament, de hotel. M-am simţit ca la o echipă din străinătate, dar atât am putut în momentul acela. Când m-am dus la FCSB ştiam că pot să nu iau campionatul, ştiam că am clauza aceea şi pot să plec. Mi-am asumat lucrul acesta, nu există victime, decât curaj. Şi eu am avut curaj, şi ei au curaj. Vedem că nimeni nu vrea să preia FCSB pentru că nu este uşor, dar eu am avut curaj. Dacă este vreo şansă să revin la FCSB ? Niciodată să nu spui niciodată şi nu vreau să vorbesc despre lucrul acesta. Mă simt foarte bine aici. Am fost şi la Steaua, şi la Dinamo. Ştiu ce înseamnă, ce se întâmplă” a declarat Mihai Teja.

+0 -0

se încarcă...