spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăSportHagi sare la gâtul lui Colțescu după penalty-ul care a decis Farul...

Hagi sare la gâtul lui Colțescu după penalty-ul care a decis Farul – FCSB: „Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut”

FCSB a învins-o pe Farul cu scorul de 1-0 (0-0), la Ovidiu, într-un meci din etapa a IX-a a SuperLigii.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Darius Olaru (min. 58 – penalty), lovitura de la 11 metri fiind dată cu foarte mare ușurință de Sebastian Colțescu după un presupus fault a lui Tudor Băluţă la Adrian Şut.

Decizia centralului din Craiova a stârnit mania lui Gică Hagi, managerul Farului, scandalizând totodată și lumea fotbalului românesc.

La conferința de presă, „Regele” a spus că nu se mai gândește la titlu de campion, asta deoarece simte că formația sa este „vânată”.

„La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut. Mai avea puțin și mă făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur. Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben. Practic a fost simulare. Eu am auzit de la tot stadionul că a fost simulare şi nu a fost penalti. Eu ce să mai spun? Dacă arbitrul a dat, a dat. Nu mai există respect, nu mai există nimic. Am primit cartonaş galben la primul fault, noi am primit o sută de faulturi, ei nu au primit nimic. Şi asta jucând acasă! Înseamnă că sunt lucruri pe care nu le mai înțeleg. Totul durează însă o zi. Eu cred că puteam să batem şi să câştigăm lejer dacă eram noi. În momentul de faţă, trebuie să vedem. Trebuie să strângem rândurile şi să redevenim noi, cei de anul trecut. Campionatul s-a pierdut, după ce am văzut în seara asta. Acum trebuie să evaluăm situația… dacă în seara asta, acasă, am primit ce am primit, vă daţi seama…”, a tunat Gică Hagi la conferința de presă de după meci.

Penalty-ul controversat acordat de Sebastian Colțescu în Farul – FCSB 0-1 a fost comentat dur și de Tudor Băluță, mijlocașul campioanei României.

„Până la urmă decis meciul de o fază nu știu… nici nu știu ce să zici, n-ai cum să înțelegi așa ceva, e de râsu’-plânsu’, dacă așa se dau penalty-uri, ne dăm la o parte, îi lăsăm să dea gol și ieșim de pe teren! Mi se pare incredibil! A fost foarte sigur arbitrul, poate i-au spus și din camera VAR, a fost indiscutabil, ce putem să spunem. Nu scuză faza asta evoluția noastră, însă s-ar fi terminat 0-0, ceea ce e altceva, intri pe teren, încerci să faci ceva… în vecii vecilor nu se poate da!”, a tunat Băluță, la finalul meciului.

Pentru Farul aceasta este a cincea sa înfrângere în această primă parte de campionat. Campioana en-titre se află pe locul 11 cu 9 puncte, având și o restanță. De partea cealaltă, FCSB a bifat al șaptelea success din opt partide, fiind pe primul loc în SuperLigă cu 21 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.6 ° C
19.6 °
15.6 °
46 %
3kmh
9 %
Dum
15 °
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...