MATRIŢA ZILEI – 13.10.2021/10.1.8.8.

11111
22 88
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 4 și aduce disciplină, ordine, planificare, pe de o parte și gândire limitată și rigidă pe de altă parte. Pentru cei care cred orbește în legea omenească, surpriza vine din faptul că aceasta este în continuă schimbare, ceea ce este foarte derutant pentru ceea ce aduce 4. Este sfârșitul unei etape importante, care aduce în schimb începutul a ceva mult mai valoros. De asemenea determinarea și perseverența pot ușor aluneca în panta unei obsesii în ceea ce privește evoluția noastră. Mulți spun ca da, e utilă schimbarea, dar a altora. Ceilalți trebuie să se schimbe, nu noi. Noi funcționănăm în continuare după vechile reguli, dar arătăm la ceilalți cu degetul obsesiv de-a dreptul mai ales că și abuzul de putere (88) este foarte tentant pentru a obține ceea ce vrem, cu forța sau prin orice mijloace. Aici este o capcană, desigur. Adevărata schimbare pornește de la noi, iar încăpățânarea (11111) noastră de a nu accepta asta, taie comunicarea cu cei din jurul nostru (22), aduce risipă de energie. Fiecare e liber să decidă pentru propria persoană, iar dacă există cineva care nu se încadrează în adevărul nostru e perfect în regulă. Nu trebuie pedepsit. Ne poate ajuta astăzi, dacă știm cum să îl folosim, talentul nostru înnăscut (3), dacă facem pași spre el, pentru că el este cum va luminița de la capătul tunelului. Când nimic nu mai funcționează, e util să ne aducem aminte că absolut fiecare dintre noi are un talent înnăscut pentru ceva și este necesar să ne folosim de el pentru că este ca un far luminos în întunericul de reguli și lupte pentru putere, pentru idei, pentru material. Situațiile când ne stăm singuri în cale sunt nenumărate și nu facem ce trebuie să facem pentru că nu ne simțim în stare (lipsa lui 5), din frică să nu ne facem de râs sau de ce o să spună lumea și devenim propriii noștri dușmani, făcându-ne singuri rău (lipsă 4) și creând dezechilibre, ne îndepărtăm de iubire, de armonie (lipsă 6), de credință, lipsă 7), ne dezumanizăm (lipsă 9).

Recomandarea zilei. Este o zi destul de tensiunată și riscăm să devenim mici dictatori cu cei din jur atunci când nu se supun sistemului de reguli după care ne ghidăm noi. Important este să înțelegem că sistemul ăsta pică. De tot. Nu are rost să ne mai agățăm de el. E util să ne căutăm speranța și talentul înnăscut. Fiecare dintre noi își închipuie că va face ceva deosebit, important și plăcut la un moment dat în viață, și din diverse temeri nu ajunge să facă asta. Mulți nici nu știu măcar ce le este hărăzit să facă. Dar nici măcar nu caută. Datoria noastră este să găsim acel ceva, să ne împlinim, dar pentru asta trebuie să ne îngrijim de polul nostru opus, bun sau rău. Cînd ne vedem confruntați cu asta, dacă e cazul, suntem revoltați și respingem. Aproape că s-ar putea spune că atunci când spunem Totul, numai asta nu! Atunci e semn că ne aflăm în preajma menirii noastre în viață. Pentru că asta presupune un curaj deosebit (latura pozitivă a celor 5 de 1 ) și asumare. Si atunci apar miracolele. Depinde doar de noi. Până una alta, atenție la trufie, aroganță, abuz de putere și frustrări. E util să fim toleranță. Atât cu ceilalți, cât și cu noi.

Când

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 13.10.2021 la ora 13:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4151

  Anca SOFIAN

Deja ai votat!