eighteen − 16 =

A password will be e-mailed to you.

14.000 de planuri de afaceri s-au înscris până ieri, în aplicaţia Start-Up Nation 2018. Aplicaţia este deschisă din 27 decembrie 2018 şi se va închide la data de 12 februarie, la ora 19:00.

Alocaţia financiară nerambursabilă, de maximum 200.000 lei/beneficiar, poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societăţile neplătitoare) aferente proiectului.Bugetul alocat acestui an este de maximum două miliarde de lei, putându-se finanța 10.000 de antreprenori.

Proiectele se depun online la adresa https://startupnation2018.aippimm.ro/inscriereStart/login/ .

Schema de minimis are ca obiective principale stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii şi îmbunătăţirea performanţelor economice ale acestora, cu prioritate în zonele geografice mai puţin dezvoltate economic, în care densitatea IMM-urilor este redusă comparativ cu media europeană, crearea de noi locuri de muncă şi inserţia pe piaţa muncii a persoanelor defavorizate, şomerilor şi absolvenţilor.

Pot beneficia de prevederile Programului Start-Up Nation 2018 societăţile înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, care activează în domeniul producţiei, industriilor creative, serviciilor şi comerţului. Pentru a participa la program, societăţile trebuie să creeze cel puţin un loc de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată şi să menţină locul de muncă ocupat cel puţin doi ani după finalizarea implementării proiectului.

Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediului de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a anunţat, că

probabil undeva în perioada verii, vor începe decontările în 2019 referitoare la planurile de afaceri implementate și dezvoltate în 2018”.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...