spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTÎnchiriere microbuze în București pentru curse turistice și ocazionale

Închiriere microbuze în București pentru curse turistice și ocazionale

În ultimii ani, românii aleg tot mai mult această soluție pentru a rezolva problema transportului de persoane – închirierea de microbuze sau autocare pentru curse turistice sau ocazionale. Oamenii sunt încântați de aceste mijloace de transport persoane și le folosesc în diverse situații. Unii aleg o firmă care oferă servicii de închiriere microbuze și autocare pentru transport persoane și rămân clienți fideli, pentru că sunt mulțumiți de calitatea serviciilor pe care le-au primit.

Prin urmare, sunt oameni care fac asta ocazional, pentru diferite excursii, călătorii, curse turistice, pentru diferite evenimente. De asemenea, sunt și clienți care fac asta în mod frecvent, aproape tot timpul, care sunt interesați să închirieze un vehicul pentru transportul persoanelor la muncă sau pentru transportul copiilor la școli, pe tot parcursul anului, atunci când este nevoie.

De ce merită să închiriezi un microbuz sau autocar în București?

Închirierea unui microbuz este avantajoasă, ieftină, se poate face pe o perioadă de 1-2 zile, sau pe o perioadă mai îndelungată de timp. Dacă un grup de persoane vrea să plece o dată pe lună într-o mică vacanță, se poate alege un astfel de vehicul pentru transport. În cazul persoanelor care nu au nevoie de mașină zi de zi, cu siguranță aceasta este o modalitate de a rezolva problema transportului în situațiile ocazionale.

Cu toții știm ce costuri implică întreținerea unei mașini dar și plata carburantului, a consumabilelor, a pieselor care se deteriorează și trebuie înlocuite, a asigurărilor, reviziilor tehnice, ITP-ului și așa mai departe. În concluzie, închirierea unui microbuz ocazional, pentru concedii sau mici călătorii, deplasări în alte orașe, este o soluție avantajoasă, poate cea mai ieftină alternativă pentru multe persoane.

Cea mai bună firmă de închirieri microbuze din București este Transcarsrl. Aceasta are în cadrul flotei pe care o deține microbuze și autocare de marcă Volvo, Temsa, Iveco, Isuzu, Mercedes, de calitate excepțională. Firma oferă spre închiriere microbuze din București, dar și microbuze din Teleorman, respectiv din Turnu Măgurele, Roșiori de Vede, Zimnicea, Videle, Alexandria. Prin această firmă se pot închiria microbuze cu șofer, care pot avea 15, 19, 20, 29 de locuri. Aceste vehicule respectă standardele de calitate ale ultimilor ani, ale companiilor care le-au produs, iar când ne referim la marca Mercedes sau Iveco este clar că sunt asigurate toate condițiile de siguranță și confort.

Oamenii pot închiria vehicule și pentru transportul unor lucruri, bagaje voluminoase, achizițiilor mari. Cu siguranță în cadrul flotei de vehicule se poate găsi o variantă perfectă pentru astfel de servicii de transport. Oamenii care vor să plece în călătorii au posibilitatea de a lua cu ei toate bagajele de care au nevoie. Închirierea unui microbuz oferă posibilitatea de a transporta grupul de persoane, dar și bagajele acestora. Aceasta este cu siguranță o modalitate de a reduce costurile și de a avea o călătorie sigură, rapidă, confortabilă.

Foarte multe călătorii sunt organizate de agențiile de turism. Din păcate în acest caz sunt avantaje dar și dezavantaje, iar cel mai rău este că trebuie să respecți un anumit program impus de agenție. Acum poți organiza chiar tu călătoria, poți alege itinerariul dorit, poți opri pe parcursul traseului de câte ori dorești, te poți bucura de anumite locuri, de priveliști frumoase atât cât îți dorești alături de celelalte persoane din grup.  Când pleci într-o călătorie este important să nu pierzi nicio ocazie de a vedea ceva interesant, de a explora zonele în mod liber, de a face popasuri și de a nu pierde din atenție nicio atracție turistică.

Călătoria cu microbuzul poate fi foarte frumoasă mai ales dacă pleci cu prietenii într-o mică excursie. Datorită faptului că microbuzul este încăpător, te vei simți confortabil cu prietenii. Ai avantajul de a lua cu tine tot ce îți dorești și în plus poți veni și cu animalul de companie, dacă ai un cățel care este învățat cu oamenii și cu plimbările în mașină.

Costurile pentru închirierea unui microbuz sunt relativ scăzute. Prețurile se pot negocia, ele sunt influențate de multe aspecte (costuri pentru carburant, durata călătoriei). Se semnează un contract între client și firma de închiriere de mijloace de transport persoane. Acesta se semnează la închirierea vehiculului ales. Trebuie citite toate clauzele acestui contract cu atenție, pentru a ști ce condiții trebuie respectate.

În ultima perioadă de timp, românii optează pentru astfel de servicii oferite de firmele de închiriere microbuze de transport persoane, deoarece au nevoie de ele în diverse scopuri: pentru vacanțe, pentru a face anumite călătorii de afaceri, pentru transportul angajaților la locul de muncă, pentru transportul unor grupuri de persoane la diferite evenimente în alte orașe (nunți, botezuri, simpozioane, festivaluri, petreceri și altele).

Închirierea de microbuze pentru persoane este avantajoasă, deci poate fi o alegere bună pentru orice client – persoană fizică sau om de afaceri. Multe companii aleg această variantă de transport mai ales atunci când au nevoie de un vehicul foarte bun, confortabil, rapid și eficient, și care în plus dispune și de șofer. Cu firma Transcar poți obține un microbuz sau un autocar de înaltă calitate, confortabil, care poate fi închiriat pe orice perioadă de timp. 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.6 ° C
13.2 °
11.6 °
59 %
4.6kmh
96 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...