eleven + fifteen =

A password will be e-mailed to you.

Este anchetă la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică de la Tălmaciu, judeţul Sibiu, după ce un pacient i-a scos ochii altui bolnav şi l-a muşcat de gât. Agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, iar victima este în şoc, la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga, un echipaj de ambulanţă a intervenit la Tălmaciu, unde funcţionează un centru de recuperare şi reabilitare neuro-psihică, unde un pacient i-a scos ochii altui bolnav.

„Am avut o solicitare de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro-psihiatrică din Tălmaciu. Un pacient de 32 a fost agresat şi i-au fost scoşi ambii ochi, a fost muşcat de gât de un alt pacient. Pacientul a fost transportat la spital în stare de şoc, brahicardie”, a spus Blaga.

La rândul său, Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu, a spus că este în desfăşurare o anchetă la Centrul de la Tălmaciu, pentru a se stabili cum s-a petrecut acest incident.

Şi Poliţia Sibiu face anchetă în acest caz.

„Am fost solicitaţi la o unitate medicală de pe raza localităţii Tălmaciu pentru a aplana o stare conflictuală iscată între doi pacienţi internaţi, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 36 şi 21 ani. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig”, a spus Ionuţ Natea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, iar victima la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...