3 × five =

A password will be e-mailed to you.

Preşedintele Comisiei pentru verificarea posibilei implicări a SPP în activitatea unor partide politice, Daniel Butunoiu, a anunţat, marţi, că săptămâna viitoare vor fi audiaţi vicepremierul Paul Stănescu şi fostul director al Serviciului, Dumitru Iliescu.

”Membrii Comisiei au hotărât prin vot pentru a avea doi invitaţi. Primul este dl. senator şi viceprim-ministru Paul Stănescu şi cel de-al doilea invitat este dl. general Dumitru Iliescu, fostul director al SPP”, a declarat Daniel Butunoiu.

Preşedintele Comisiei pentru verificarea posibilei implicări a SPP în activitatea unor partide politice a mai anunţat că au fost cerute anumite documente de la unele instituţii.

”La solicitarea colegilor mei s-a aprobat şi cererea către mai multe instituţii a unei liste de documente, cum ar fi către ÎCCJ în care îi rugăm să ne comunice numărul de mandate de ascultare emise la solicitarea SPP în intervalul 2009-2018, dar şi regulamentul de organizare şi funcţionare şi organigrama SPP”, a adăugat Butunoiu.

Liderul PSD Liviu Dragnea a relatat, la începutul anului, că un prieten al vicepremierului Paul Stănescu a fost trimis de şeful SPP, Lucian Pahonţu, pentru a-i spune că Dragnea va fi „executat”, iar Stănescu va fi „protejat” şi va ajunge preşedinte al social-democraţilor.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...